Rohkema info nägemiseks:

AT & G OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1966; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AT & G kohta arvamuslugu!"

AT & G OÜ hetkeolukord

Juba 1966 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. oli OÜ AT & G jaoks keeruline kuid kasumlik aasta. Müügitulu kasv võrreldes eelmise aastaga oli 98,4%. Müügitulu kasv tõi kaasa ka kasumi kasvu. Mõningal määral õnnestus vältida Covid-19 mõju, mis on toonud endaga kaasa ostumaterjalide hinnatõusu ning olulise tarneaegade pikenemise, mis omakorda on mõjutanud ettevõtte toodangu valmimise tähtaegasid. Ostumaterjalide hinnatõusud on avaldanud negatiivset mõju pikaajaliste lepingute kasumlikkusele.

Eksport väljapoole Euroopa Liidu riike kasvas tänu uuele tootemudelile. Ootame ekspordi kasvu ka 2023 aastal.

Investeeringuid masinatesse ja seadmetesse 2022. aastal ei olnud märkimisväärsed.

Seni kõrvaltegevusena olnud lehtmetallist toodete valmistamine on muutunud põhitegevusalaks moodustades 2022.a. käibest 54,41%.

Orientatsioon 2023 aastal on uute toodete väljaarendamisele ja ettevõtte koostöövõrgustike laiendamisele. Samuti jätkame investeeringuid masinatesse ja seadmetesse. Tähelepanu fokusseerime lehtmetallist toodete prototüüpimisele ja tootmisele, jätkame eriotstarbeliste sidelahenduste arendamist ja tootmist. Loodame säilitada müügitulemused.

Covid-19 ja lisandunud Ukraina sõja mõjudeks on eelkõige ostumaterjalide ja energia oluline hinnatõus ning jätkuv tarneaegade pikenemine, mis toob endaga kaasa vajaduse suurendada laovarusid. Tarneajad toodetele võivad veelgi pikeneda. Tellimuste maht on suure tõenäosusega väga muutlik.

23.01.2023.a.

Juhatuse liige

Gunnar Manglus

AT & G OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.