Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI METALL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8306; jälgijaid - 79. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VILJANDI METALL AS kohta arvamuslugu!"

VILJANDI METALL AS hetkeolukord

Juba 8306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 79 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

AS Viljandi Metall on Eesti erakapitalil põhinev äriühing, mis asutati 1993. aastal. Ettevõtte peakontor asub

Viljandis. AS Viljandi Metall (VMT) kontserni kuuluvad:

Tütarettevõtted:

OÜ Akriptor 100%

AS VMT Betoon 100%

AS VMT Ehitus 100%

AS VMT Tehased 98%

OY VMT Steel 65%

AB VMT Stal 100% (läbi AS VMT Ehitus )

Sidusettevõtted:

AS Galv-Est 33,33%

AS Terastoorik 50% 2022. aasta novembris osteti 100% osalus ettevõttes OÜ Akriptor ning võeti vastu otsus ühendada 01.01.2023. a emaettevõttega AS Viljandi Metall.

Ettevõtte tegutseb peamiselt Eesti ja Skandinaavia turgudel. 2022. aastal müüdi toodangut ka Itaaliasse ja

Saksamaale.

Sõltuvalt tellija vajadustest ja soovidest on kontserni ettevõtted suutelised pakkuma nii väikesemahulisi metall- ja terastooteid kui ka mastaapseid, keerukaid ja kaasaegseid projekte, keskendudes ehituslike metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmisele ning paigaldusele, pakkudes ehituse peatöövõttu ja projektijuhtimist. Kontsern on võimeline projekte ise finantseerima. Laenukapitali kaasamisel oleme konservatiivsed.

Kontserni ehitusettevõttele on omistatud rahvusvahelised kvaliteedi-, keskkonnakaitse- ja tööohutuse sertifikaadid ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 ning terasetootmise ettevõte on sertifitseeritud vastavalt standarditele EN 1090-1 ja EN ISO 3834-2. Vastavalt standardiseeringule oleme volitatud väljastama kuni EXC3 klassi ehituslikele kandevkonstruktsioonidele CE- markeeringuga toimivusdeklaratsioone. Betoonisegud, mis on iseloomustatud standardiga EVS-EN 206:2014, valmistatakse kaasaegses betoonitehases, mille tootlikkus on ca 35 m3/h.

Põhieesmärk on tellijate soovide maksimaalne rahuldamine ning kompleksne teenindamine läbi keskkonnasõbraliku tootmise, ehitustegevuse ning kaasaegse tehnoloogia kasutamise. Hindame kvaliteeti ja professionaalsust, soodustame töötajate arengut ning täiendame pidevalt meeskonnaliikmete erialaseid teadmisi ja oskusi. Usaldusväärse koostööpartnerina peame kinni antud lubadustest. Tegutseme avatult ja läbipaistvalt ning järgime häid tavasid ja reegleid.

Müügitulud 2022. aasta alguses alanud Ukraina-Venemaa sõjada muutis olukora keeruliseks, sisehinnad tegid sõja esimesel kuul tohutu tõusu, millele järgnes teatav rahunemine. Sõjategevus mõjutas oluliselt terase toormaterjalide kättesaadavust ning hindasid. Vaatamata sellele kasvas 2022. aasta majandusaasta müügitulu võrreldes eelneva majandusaastaga 30,5% ja moodustas kokku 41,4 miljonit eurot. Eestisisene müük kasvas poole võrra võrreldes eelmise aastaga. Soome turu käive kasvas 95%, oluliselt kasvas ka müük Norra võrreldes 2021. aastaga.

VILJANDI METALL AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.