Rohkema info nägemiseks:

STRIDER INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1156; jälgijaid - 264. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STRIDER INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

STRIDER INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 264 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Strider Invest OÜ on 1997. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on investeerimine kinnisvarasse, kinnisvarahaldus ja investeerimisalaste konsultatsioonide osutamine.

Aastal 2019 ostetud ja parendatud kinnisvaraobjekt Rae vallas Läike teel on senini täies mahus välja üüritud. 2022 aastal püsis üürnike koosseis hoones muutumatuna.

Aastal 2022 teostati objektil jooksvat korrashoidu ning jätkati üürnike vajadusest lähtuvat üüripinna parendamisega. Lisaks jooksvatele hooldustöödele tegeleti ruumide ajakohastamisega; kogu hoones paigaldati uued aknakatted; tõhustati ventilatsioonisüsteemi. Eesootaval 2023 aastal on plaanis mitmed uuendused – jätkatakse ruumide ajakohastamisega, värskendatakse sissepääs ning puhke- ja köögiruum; uuendatakse hoone esist asfaltkatet; vahetatakse hoone fassaad.

2022 aastal tehti Raplas asuvas laokompleksis mitmeid remondi- ja parendustöid ja tõsteti objekti paremat kasutatavust. Rapla objekt on sisuliselt täies mahus pikaajaliselt välja üüritud. 2022 aastal viidi objektil läbi mitmed prioriteetsed tööd – rekonstrueeriti valgustust; paigaldati uus suur laouks paremaks kasutusmugavuseks; elektrisüsteemi korrastamine; osaline parkla-ala pindamine.

Tehti ettevalmistusi 2023 aasta algusesse planeeritud bürooruumide värskendusremondiks ja osaliseks ümberehituseks praktilisemaks funktsionaalsuseks. Lisaks on 2023 aastal plaanis parkla-ala korrasolekut veelgi tõsta; jätkuvalt on lähtuvalt energiaturu hetkeseisust valmisolek vajadusel küttesüsteemi ümberehituseks energiatõhususe eesmärgil.

2023. aastal jätkatakse olemasolevate objektide arendamisega ja kliendisuhete hoidmisega, jätkub klientide vajadustest lähtuv ajakohastamine. Eesmärkideks on Rapla laokompleksi efektiivsuse tõstmine ning Läike tee hoone kliendi vajadustega paremasse vastavusse viimine. Lähtudes Rapla linna arengust ja äripiirkonna laienemisest meie kinnistu ümbrusesse, on näha ka sealse kinnisvarainvesteeringu jätkuvat väärtuse tõusu.

Ettevõtte käive 2022 a. majandusaastal oli 171 tuh eurot, mis saadi olemasolevate kinnisvaraobjektide üürimisest. Käibe toimumise koht oli 100% ulatuses Eesti Vabariik. 2022 aastal oli ettevõttes tööl üks inimene osalise tööajaga. Kõik muud vajaminevad teenused osteti sisse. Osaühingu juhtorgani liikmetele tasusid ei makstud ja soodustusi ei tehtud.

Kadri Heinla

Juhataja

STRIDER INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.