Rohkema info nägemiseks:

CYBERNETICA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7307; jälgijaid - 120. Arvustusi - 1; Artikleid 6+ "Kirjuta CYBERNETICA AS kohta arvamuslugu!"

Digipätid levitavad CYBERNETICA AS-i nimel pahavara!

Riigi turvaintsidentide üksus CERT hoiatab, et  CYBERNETICA AS -i nimel saadetakse inimestele pahavaraga nakatatud e-kirju. Kelmide eesmärk on, nagu ikka, panna tuuri inimeste andmeid. Seega tasub olla ettevaatlik ning kahtlaste kirjade manuseid mitte avada. Vaatame aga kõige selle valguses, kuidas päris  CYBERNETICA AS -il ja selle juhtidel on läinud. CYBERNETICA AS alustas peaaegu 22 aastat tagasi, mil juhatuse liige Ülo (tänaseks aktiivsest ettevõtlusest taandunud) selle asutas, mehel varasem ettevõtluskogemus puudus. Firma valdkond on programmeerimine. Samas valdkonnas ( EMTAK 62011 )

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.