Rohkema info nägemiseks:

WIBAX TANK AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv keemiatarnija, kes pakub kohandatud lahendusi alates biokütustest kuni baaskeemikateni, pühendudes samal ajal keskkonna säilitamisele ja jätkusuutlikule tulevikule.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tööstuse ja innovatsiooni südames on vaikne jõud, mis paneb progressi rattad veerema – keemia. Meie, WIBAX TANK AS, oleme see jõud. Juhtiva keemiatarnijana ei ole meie ülesanne ainult aineid pakkuda; me loome jätkusuutlikku tulevikku meie planeedile ja kogukondadele.

Hea keemia: Meie lubadus teile ja keskkonnale

Meie teekonda kütustab usk, et hea keemia ulatub kaugemale laborist. See on harmoonia meie toodete ja keskkonna vahel. Pakume valikut biokütuseid, tolmuseosid ja baaskeemikaleid, mis on loodud minimeerima keskkonnamõju samal ajal efektiivsust maksimeerides.

Kohandatud lahendused: Teie vajadustele vastavalt

Mõistes, et igal tööstusharul on unikaalsed nõudmised, oleme spetsialiseerunud logistikalahenduste kohandamisele, et vastata teie konkreetsetele vajadustele. Alates kütuse hoiustamise teenustest kuni keemikaleide ohutu kohaletoimetamiseni paberi- ja tselluloositööstusele, meie kvaliteedile pühendumus on kõikumatu.

Muutuste vedamine: Elektrifitseerimine ja innovatsioon

Meie innovatsioonile pühendumus on ilmne meie sammudes logistika elektrifitseerimise suunas. Meie esimese statsionaarse elektrisõidukite laadija paigaldamine kliendi asukohta märgib olulist verstaposti meie teekonnal rohelisema tuleviku suunas.

Liitu meiega: Partnerlus tulevikuks

Kuna me jätkame kasvamist ja arengut, kutsume teid liituma meie progressi ja jätkusuutlikkuse teekonnaga. Olgu see meie transporditeenuste kaudu, mis tagavad teie toodete ohutu ja õigeaegse kohalejõudmise, või meie terminaliteenuste kaudu, mis garanteerivad teie kütusevaru terviklikkuse, oleme siin, et teenida teid vastutustundlikkuse ja hoolivusega.

Avastage erinevus, mida hea keemia võib teha. Valige WIBAX TANK AS partneriks, kes väärtustab planeeti sama palju kui teie äriedu.

Kontakt

WIBAX TANK AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres P.

Viiskala on usaldusväärne partner, kes pakub kvaliteetseid teenuseid ja paindlikke lahendusi.

- Katrin L.

Suurepärane klienditeenindus ja kiire reageerimine muudavad Viiskala meie eelistatuks koostööpartneriks.

- Marten K.

Viiskala professionaalsus ja täpsus on muljetavaldavad. Suurepärane kogemus igakülgses koostöös.

Milline on biokütuste tulevik jätkusuutlikus energias?

Biokütused on taastuvad energiaallikad, mis on saadud orgaanilistest materjalidest nagu taimed, vetikad ja jäätmed. Need esinevad mitmesugustes vormides, sealhulgas etanool, biodiisel ja biogaas, millel kõigil on unikaalsed omadused ja rakendused. Etanooli, mis on peamiselt valmistatud maisist ja suhkruroost, kasutatakse bensiini lisandina heitgaaside vähendamiseks. Biodiisel, mis on toodetud taimsetest õlidest ja loomsetest rasvadest, on tavadiisli asendaja. Biogaasi, mis tekib orgaaniliste jäätmete anaeroobse kääritamise teel, saab kasutada kütmiseks ja elektri tootmiseks. Biokütustel on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ladustada keemilisi aineid?

Keemiliste ainete ohutu ladustamine ei ole ainult parim praktika; see on seaduslik nõue. Keemiliste ainete ladustamise eeskirjade järgimine on hädavajalik tööta
ssb.ee
Keemiliste ainete ohutu ladustamine ei ole ainult parim praktika; see on seaduslik nõue. Keemiliste ainete ladustamise eeskirjade järgimine on hädavajalik töötajate, avalikkuse ja keskkonna kaitsmiseks võimalike ohtude eest. Keemiliste ainete ladustamise eeskirjade eiramisel võivad olla rasked tagajärjed, sealhulgas trahvid, õiguslikud toimingud ja ettevõtte maine kahjustamine. Ettevõtetel on oluline mõista ja järgida neid eeskirju, et säilitada ohutu tegevus. Mitmed rahvusvahelised ja riiklikud organid kehtestavad keemiliste ainete ladustamise eeskirju. Nende hulka kuuluvad Ühinenud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.