Rohkema info nägemiseks:

LUWI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1243; jälgijaid - 71. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUWI OÜ kohta arvamuslugu!"

LUWI OÜ hetkeolukord

Juba 1243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Luwi

Kastani 39-25, Tartu 50410

Tegevusaruanne 2022

OÜ Luwi tegevusalaks on koolitusteenuse pakkumine sotsiaal- ja haridusvaldkonna töötajatele.

Tagame, et meie õppetöö vastab täiskasvanute koolituse seaduses (TäKS) ja täienduskoolituse standardis määratletud täienduskoolituse kvaliteedi nõuetele. Luwi OÜ on positiivselt läbinud Eesti

Kõrg- ja Kutsehariduse Kvaliteediagentuuri lävendipõhise kvaliteedi hindamise.

Koolituskeskusel on taotletud tegevusluba lapsehoiuteenuse osutamiseks (02.02.2015 Tartu

Maavalitsus, nr SLH000708). 2022. aastal lapsehoiuteenuse osutamise teenust ei ole osutatud. Eesti

Töötukassa juhatuse 29. aprilli, 2016. a. otsustusega nr 90 on Luwi OÜ (koolituskeskus Luwi) kvalifitseeritud Eesti Töötukassa koolituskaardi partneriks. Eesti Töötukassa juhatuse otsusega on

Luwi OÜ koolituskaardi partner kuni 31.12.2020. Eesti Töötukassa teavitas 07.12.2020, et pikendab koolituskaardi koostööpartneritega koostööd kuni 31.12.2023.a.

Meie keskused ja ruumid asuvad nii Tartus kui Tallinnas. Mõlemas keskuses töötavad põhikohaga koolitusjuhid, koolituste assistendid, kliendihaldurid. Juhtkond asub Tartus. Pakume koolitusi üle

Eesti nii füüsilises klassiruumis kui veebi vahendusel, lisaks osaleme erinevatel sotsiaalvaldkonna hankekoolitustel ja teeme sisekoolitusi asutustes kohapeal.

OÜ Luwi pakub lapsehoidja, hooldustöötaja, tegevusjuhendaja, tugiisiku ja kogemusnõustaja koolitusi, kus koolituse kavasse kuulub väljaõpe ja juhendatud praktika töökohal. Koolituste kavad on koostatud silmas pidades kutsestandardite ja kutseeksami nõudeid, et soovi korral saaks osaleja peale koolituse läbimist minna taotlema vastava eriala kutset. Meilt leiavad erinevaid täiendõppe võimalusi lapsevanemad, tugispetsialistid, laste- ja asenduskodude personal ja haridustöötajad (lapsehoidjad, lasteaiaõpetajad, õpetaja assistendid, õpetajaabid jne). Koolitame esmaabiandjaid nii väljaõppe kui täiendõppe baasil. Lisaks osutame nii sõltuvusnõustamise kui ka psühholoogilise nõustamise teenust.

Meie koolitajad on ühtlasi nii praktikud kui ka oma eriala spetsialistid, omades kõrgharidust ja/või töökogemust õpetatavas valdkonnas. Kõik esmaabikoolitajad omavad esmaabiõpetaja tunnistust ning on registreeritud tervishoiutöötajate registris. Meie andmebaasis on rohkem kui 100 koolitajat, kellest enamusega on aastate pikkune koostöö. Pidevalt kasvava ettevõttena kaasame iga-aastaselt ka uusi koolitajaid oma ridadesse.

Tegeleme pidevalt õppekeskkonna, sh õppekavade arendustegevustega, et meie koolituste kvaliteet oleks võimalikult kõrge. Panustame sellesse, et õppijate ootused koolitusele saaksid täidetud ning nad tunneksid ennast meie juures hoitult. Kogume nii õppijatelt kui koolitajatelt, sh praktikajuhendajatelt tagasisidet, mille põhjal saame teha vajalikke parendusi õppetöös.

Koolituskeskus Luwil on palju korduvkliente, mis annab meile muuhulgas tagasisidet, et oleme oma tööd hästi teinud.

OÜ Luwi on esitanud täiskasvanuhariduse majandustegevusteate nr 221609 (17.03.2021), kus õppekavarühmadeks on Arvutikasutus, Eakate ja puudega täiskasvanute hooldamine, Isikuareng,

Kasvatusteadus, Klassiõpetaja koolitus, Koduteenindus, Koolieelikute õpetajate koolitus, Lastehoid ja teenused noortele, Meditsiin, Psühholoogia, Sotsiaaltöö ja nõustamine, Teraapia ja taastusravi,

Tervise ja heaolu interdistsiplinaarne õppekavarühm, Töötervishoid ja -kaitse, Õendus ja ämmaemandus. 2022. aastal alustas koolituskeskuses Luwi õpinguid 1653 inimest (2021. aastal 1484, 2020. aastal 1655, 2019. aastal 1226) ning kursuste koguarv oli 129 (2021. aastal 115, 2020.

aastal 132, 2019.aastal 113). Kõige rohkem on õppijaid olnud õppekavarühmades „psühholoogia“, „sotsiaaltöö ja nõustamine“ ning "koolieelikute õpetajate koolitus".

Koolituskeskus Luwi kuulub 2022. aastal avaldatud Äripäeva TOPis edukate koolitajate kategooriasse.

LUWI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.