Rohkema info nägemiseks:

CREOLE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1412; jälgijaid - 18. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta CREOLE OÜ kohta arvamuslugu!"

CREOLE OÜ hetkeolukord

Juba 1412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Creole on asutatud 1997 aastal ja ettevõtte eesmärgiks on olnud pakkuda toitlustusteenust Tartu Ülikooli erinevates õppehoonete kohvikutes. 2019 aastal oli osaühingus omanike vahetus. Alates oktoobrist 2019 on osaühingul kaks uut osanikku ja juhatuse liiget. Uued osanikud alustasid kohest uuenduste sisse viimist. Kiiremas korras oli vaja teostada toidu ning teenuse kvaliteedi parendamist ettevõttes, et võita tagasi püsiklientide usaldus. Selleks oli vajalik teha muudatusi ja investeeringuid.

Tänu 2020 aastal alanud Covid epideemiale sattus ettevõte raskustesse. Jätkuvalt väga kõrged ruumide rendi- ja kommunaalidetasud, tööjõu puudus ja kõrged tööjõutasud ei võimaldanud ettevõttel aktiivselt kohviku teenust enam pakkuda. Juhatus otsustas loobuda kohviku ruumide rendilepingust ja igapäevasest tegevusest toitlustus alal. Tegevus toimub vaid projekti põhiselt.

Hetkel otsitakse uusi väljundeid toitlustus alal, peamiselt ürituste korraldamisel ja cateringi teenuse pakkumisel. Ei ole välistatud ka muud tegevused.

Töötajate keskmine arv OÜ Creole-s oli 2022 aastal 1 ning palgakulu kokku 2348 eurot.

OÜ Creole tööd juhatab juhatus. Juhatuse liikmetele 2022 aastal tasu ei makstud.

Osaühing Creole on jätkuvalt tegutsev.

CREOLE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.