Rohkema info nägemiseks:

AKNAMAAILM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete PVC akende ja uste valmistamisele ning müügile juba üle 25 aasta, pakkudes mitmekülgset valikut tooteid kahe tipptasemel tootepere raames.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Aknamaailm OÜ on teie usaldusväärne partner, kui otsite kvaliteetseid plastikprofiilidest aknaid ja uksi. Meil on üle 25-aastane kogemus PVC akende ja uste valmistamisel ning müügil ning oleme pühendunud klientide rahulolu tagamisele.

Asutatud aastal 1997, oleme Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, millel on pikk ajalugu ja tugevad kogemused akende ja uste valdkonnas. Meie tootmisüksus asub Tartus, kus me valmistame kõrgekvaliteedilisi ja soojapidavaid aknalahendusi vastavalt teie vajadustele.

Meie missiooniks on pakkuda teile parimaid lahendusi ning seetõttu kasutame Saksa firma Gealan profiilisüsteeme 8000IQ ja S9000. Need profiilid on tuntud oma tõhususe ja vastupidavuse poolest, võimaldades meil rahuldada isegi kõige nõudlikumate klientide vajadusi.

Meie valikus on soojapidavad ja energiasäästlikud plastikaknad, mis aitavad teil ennetada kõrgeid küttearveid. Valige meie laiast valikust ja leidke enda jaoks sobivad aknad.

Meie PVC-uksed on stiilsed, turvalised ja vastupidavad. Need sobivad suurepäraselt nii sisse- kui välispääsuksed ning on saadaval erinevates stiilides ja värvitoonides.

Kui otsite elegantset ja praktilist lahendust, siis vaadake meie lükanduste valikut. Need on ideaalsed ruumi säästmiseks ja loovad avarama tunde.

Kui otsite kvaliteetseid plastikaknaid, uksi või lükanduksi, siis ärge oodake - tellige need Aknamaailmast. Meie kogenud meeskond on valmis teid nõustama ja aitama leida teie vajadustele sobiva lahenduse.

Oleme siin, et muuta teie kodu soojemaks, energiasäästlikumaks ja kaunimaks. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil teie unistused teoks teha!

Ootame teiega koostööd ja aitame teil luua kodu, mis vastab teie ootustele ja vajadustele!

kontakt

AKNAMAAILM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit S.

Olen väga rahul Aknamaailma usaldusväärse teenindusega.

- Kaspar L.

Suurepärane valik ja professionaalne teenindus!

- Kaire A.

Aknamaailma aknad muutsid mu kodu energiasäästlikumaks ja kaunimaks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AKNAMAAILM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aknamaailm, mis on tuntud oma kvaliteetsete plastakende, -uste ja putukavõrkude tootmise ning turustamise poolest, alustas oma tegevust juba 1997. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele laia valikut tooteid ja teenuseid. Lisaks akende ja uste tootmisele tegeleb Aknamaailm ka aknalaudade ja veeplekkide komplekteerimisega ning vajadusel pakub ka paigaldustöid. Ettevõtte tootmistsehh asub Tartus, kus kogenud meeskond tagab toodete kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse.2022. aastal turustati enamus Aknamaailma omatoodangust Eestis, kuid väike

Dropdown

kõik artiklid

Uksed, mis tagavad turvalisuse ja stiili

Kodu on koht, kus soovime end tunda turvaliselt ja kus stiil mängib samuti olulist rolli. Üks viis nende kahe olulise aspekti ühendamiseks on investeerida turva
ssb.ee
Kodu on koht, kus soovime end tunda turvaliselt ja kus stiil mängib samuti olulist rolli. Üks viis nende kahe olulise aspekti ühendamiseks on investeerida turvalistesse ja stiilsetesse uste lahendustesse. Tänapäeva turul on mitmeid valikuid, mis lisavad turvalisust ja elegantsi teie kodule. Selles artiklis uurime, kuidas õiged uksed saavad teie kodu kaunimaks ja turvalisemaks muuta. Esmalt ja kõige tähtsamalt peaksid kodu uksed tagama turvalisuse. Kvaliteetsed uksed on vastupidavad ja varustatud turvameetmetega, mis kaitsevad teie kodu sissetungijate eest. Turvalised uksed võivad sisaldada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.