Rohkema info nägemiseks:

TELVE & LAAR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusplekksepatööde, vihmaveesüsteemide tootmise ja paigaldamisega, samuti profiilplekk- ja valtskatuste ning varikatuste loomisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ Telve & Laar on tugeva traditsiooniga ettevõte, mis on tegutsenud alates 1997. aastast, pakkudes kõrgekvaliteedilisi ehitusplekksepatöid ja mitmekülgseid lahendusi. Meie peamine eesmärk on luua vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad lahendused, mis vastavad klientide kõrgetele ootustele.

Oleme spetsialiseerunud professionaalsetele ehitusplekksepatöödele, mille käigus valmistame ja paigaldame erinevaid plekkdetaile, tagades projekti vastupidavuse ja stiilsuse. Meie ekspertide poolt loodud vihmaveesüsteemid on funktsionaalsed ja vastupidavad, kaitstes teie hoone alust efektiivselt sademete eest.

Pakume tipptasemel lahendusi profiilplekk- ja valtskatuste paigaldamisel, mis mitte ainult ei kaitse, vaid lisavad ka hoone visuaalsele ilule. Meie pulbervärvitud metallraamil varikatused on mitmekülgne valik, mis tagavad nii varju kui ka stiilse lisandväärtuse teie ruumile. Oleme uhked olles alates 2007. aastast MIDWEST plekksepa käsitööriistade maaletooja, tagades oma klientidele juurdepääsu kvaliteetsetele tööriistadele ja tarvikutele.

Olles oma valdkonnas tegutsenud üle kahekümne seitsme aasta, oleme kogenud professionaalid, kes mõistavad ehitusplekksepatööde nüansse. Anname endast parima tagamaks, et meie valmistatud ja paigaldatud tooted vastavad kõrgeimatele kvaliteedi standarditele.

Meie teenustespekter hõlmab kõike ehitusplekksepatöödest kuni vihmaveesüsteemide ja varikatusteni, pakkudes terviklikke lahendusi. Oleme alati kursis uusimate tehnoloogiate ja disainitrendidega, et tuua teieni innovaatilised ja kaasaegsed lahendused.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektidele, võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ületab ootusi.

UURI LISAKS

TELVE & LAAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Telve & Laar on alati kiire ja täpne.

- Mari

Professionaalne teenindus, täiuslik vihmaveesüsteem.

- Toomas

Väga rahul varikatuse kvaliteediga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Midwest tööriistad Telve & Laarilt

Oleme uhked end partnerluse üle Midwestiga, olles alates 2007. aastast Midwest plekksepa käsitööriistade maaletooja Eestis. Midwest\'i ajalugu algas 1945. aastal, kui see asutati metallilõikekääride ja käsitööriistade tootjana Sturgis, Michiganis. Tänapäeval on Midwest eraettevõte, mille tootmisrajatised paiknevad mitmes USA linnas. Meie otsus müüa Midwest tooteid on tingitud nende kõrgekvaliteedilisest käsitööst ja innovatsioonist. Midwest Snips® on tõusnud juhtivaks kaubamärgiks nii kohalikul kui ka globaalsel tasandil, pakkudes tipptasemel plekksepatööriistu. Kõik Midwest plekksepa käärid

Dropdown

kõik artiklid

Vihmavee kogumine uuenduslike süsteemidega

Vihmaveesüsteemid on jätkusuutlik meetod vihmavee kogumiseks ja säilitamiseks hilisemaks kasutamiseks. See iidne praktika on moderniseeritud, et pakkuda keskkon
ssb.ee
Vihmaveesüsteemid on jätkusuutlik meetod vihmavee kogumiseks ja säilitamiseks hilisemaks kasutamiseks. See iidne praktika on moderniseeritud, et pakkuda keskkonnasõbralikku lahendust veepuudusele ja vähendada sõltuvust kohalikest veetarnetest. Vihmavee kogumine katustelt võimaldab vett kasutada kastmiseks, tualettide loputamiseks ja korralikult töödelduna isegi joogiveeks. Kliimamuutuste tõttu ettearvamatute ilmastikumustrite ja suureneva veepuuduse tõttu ei ole vihmavee kogumine mitte ainult keskkonnateadlik valik, vaid ka praktiline. See vähendab kohaliku veetaristu koormust ja võib viia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.