Rohkema info nägemiseks:

LESANIO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1315; jälgijaid - 28. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LESANIO OÜ kohta arvamuslugu!"

LESANIO OÜ hetkeolukord

Juba 1315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Lesanio alustas oma tegevust 1995 aasta mais. Osaühingu põhitegevuseks olid ja on siiani: - tööriiete projektimüük Eestis; - Läti õmblusettevõtete tootmisvõimsuste vahendamine õmblustöid tellida soovivatele

Eesti-ja välisettevõtetele.

2022.aasta majandustulemustele avaldasid mõju COVID-19 pandeemias taganemine kui

Venemaa kallaletung Ukrainale 2022 aasta 24. veebruaril., kui ka nõudluse kasv Müügitulu kasvas 39,7% võrra 5,43 miljoni euroni. Ettevõtte ärikasum kasvas 59% võrra. Rentaablus suurenes 1,1% väiksemate dividendimaksete tõttu. Müügitulu kasvu mõjutas enim eelnenud lumerohke talv ja tellijate laovarude vähenemine miinimumini

Müügitulu jagunes tegevuse valdkondade lõikes järgmiselt : 89,3 % allhanketööd Eesti ettevõtetele, 2,7 % valmisriiete müük Eestis, 8,0% vahendustegevus Norra ja Soome ettevõtetele.

Muudatused tulude struktuuris ei olnud ulatuslikud.

Allhanke osas jätkus koostöö seniste partneritega. Valmisriiete müügi kliendibaas vähenes, kuid tootmisvõimuste piiratuse tõttu ei saa neid ka väga suurendada.

Pikaajalisi finantskohustusi ei võetud. Tehinguid oma osakutega ei teostatud.

Juhatus koosneb kolmest liikmest, kellest keegi ei saa oma töö eest tasu.

Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta.

Näitaja Arvestusmetoodika 2022 2021 1.Omakapitali rentaablus Puhaskasum/keskmine omakapital 0,42 0,48 2.Varade rentaablus Puhaskasum/keskmine vara 0,38 0,44 3.Finantsvõimenduskordaja Keskmine vara/keskmine omakapital 1,11 1,11 2023. aasta eesmärk on jätkata samadel tegevusaldel ja kasvatada ettevõte kasumlikust.

LESANIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.