Rohkema info nägemiseks:

ALARMTEC AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4346; jälgijaid - 63. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALARMTEC AS kohta arvamuslugu!"

ALARMTEC AS hetkeolukord

Juba 4346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 63 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Alarmtec AS põhitegevus on suunatud peamiselt turvaseadmete, aga ka teiste nõrkvoolu- ning automaatika-süsteemide lahenduste ja hulgimüügile. Garanteerime Eestis viie müügiesinduse kaudu kõikidele meie poolt projekteeritud ja müüdud süsteemidele ning üksiktoodetele müügijärgse toe. Alarmtec AS teeb koostööd kõigi turvafirmade ja enamuse turvatehnika paigaldusfirmadega Eestis, samuti on koostööpartnerid Lätis, Leedus ja Soomes.

Alarmtec AS tooteportfelli kuuluvad: (cid:127) valveseadmed (cid:127) tulehäireseadmed (cid:127) videovalveseadmed (cid:127) automaatsed numbrituvastussüsteemid (cid:127) turvakontrolliseadmed (cid:127) kiiruskaamerad (cid:127) parklaseadmed (cid:127) turvakohvrid (cid:127) andmesideseadmed (cid:127) turvalüüsid ja läbipääsukontrollsüsteemid (cid:127) rahatöötlusseadmed (cid:127) dokumendikontrolliseadmed (cid:127) järjekorrasüsteemid (cid:127) installatsioonimaterjalid.

Suurimad tarnijad on DIMARK SPÓLKA AKCYJNA, Eldes, AJAX SYSTEMS DISTRIBUTION, Milestone Systems A/S. Ettevõtte müügitulust moodustas 2022. aastal seadmete hulgimüük 94%.

Üks suuremaid projekte 2022. aastal oli Tallinna Lennujaama pagasikonveieri ehituse lõpetamine. Projekt sai alguse juba 2021. aastal.

Ettevõttes kasutatav majandusarvestustarkvara vahetatakse välja 2024. aastal, praegu on projekt kaardistamisetapis. Muid olulisi uurimis- või arendusprojekte pooleli ei ole ja neid ei ole plaanis jooksval aastal ka alustada.

Covid-19 mõju ettevõtte 2022. aasta majandustulemustele on olnud minimaalne. Alarmtec AS ei ole kasutanud valitsuse toetusmeetmeid ega vähendanud töötajate arvu.

Juhtkonna hinnangul on AS-i Alarmtec finantsriskid hallatud. Ettevõte ei ole andnud välja laene, samuti ei ole ettevõte teinud investeeringuid aktsiatesse või võlakirjadesse. AS-l Alarmtec puuduvad tehingud finantsinstrumentidega. Ettevõtte raha hoitakse erinevates pankades. Ettevõtte valuutatehingute maht ei ole suur. AS Alarmtec on ostnud vajalikku valuutat lühiajaliselt varuks, kui juhtkonna hinnangul on valuutakursside muutuse tulevikutrend olnud ettevõttele ebasoodne.

Ettevõtte krediidiriskid on maandatud põhjaliku krediidikontrolliga enne kliendiga lepingu sõlmimist. Võlgnikega tegeleb ettevõte kohe, kui nõude tähtaeg on saabunud.

Alarmtec AS-l on piisavalt rahalisi vahendeid kõigi oma kohustuste täitmiseks.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline, vaid on ühtlaselt aastale jaotuv.

Ettevõte tegeleb regulaarselt keskkonnamõjude hindamisega ja püüab neid vähendada. Ettevõte lähtub sotsiaalsete mõjude ning inimressursi juhtimise, inimõiguste järgimise ja korruptsioonivastast võitluses grupi reegleid ja kõik töötajad on antud valdkondades koolitatud.

ALARMTEC AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.