Rohkema info nägemiseks:

STIK AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme autolammutuse- ja teenindusega tegelev ettevõtte. Tänaseks me tegutseme Rakveres, Paides ja Roosna-Allikus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie teenindused on pühendunud sõidu- ja pakiautode hooldusele, remondile, kere- ja värvimistöödele, autoklaaside müügile ja vahetusele, rehvide müügile ja vahetusele ning haagiste müügile, varuosadele, hooldusele ja remondile.

Pühendumusega tipptasemele oleme saanud usaldusväärseks partneriks autotööstuses, pakkudes sujuvat kogemust neile, kes vajavad keretöid ja värvimist, kahjude haldamist ning autoklaaside müüki ja vahetust. Meie ekspertiis hõlmab ka rehvide müüki ja vahetust, tagades, et teie sõiduk on igaks teekonnaks turvaliselt ja tõhusalt varustatud.

Meie varuosa valik on meie kvaliteedi- ja mitmekesisuse pühendumuse tunnistus. Viimastest mudelitest ajatute klassikuteni, me varustame ehtsaid osi laias valikus markidele ja mudelitele. Olenemata sellest, kas otsite osi oma AUDI, BMW, FORD või TOYOTA jaoks, meil on see olemas. Ja neile, kellel on kirg ainulaadse vastu, sisaldab meie kollektsioon haruldasi leide sellistele markidele nagu PORSCHE, LEXUS ja LAND ROVER.

STIK AS-is mõistame, et usaldusväärsus on võtmetähtsusega. Seetõttu oleme spetsialiseerunud ka haagiste müügile, varuosadele, hooldusele ja remondile, tagades, et teie autovajaduste iga aspekt on täidetud kõrgeimate teenindusstandarditega.

Meie loosung, 'Sinu partner autoteeninduses!', ei ole lihtsalt sõnad. See on meie lubadus teile ja keskkonnale. Püüdleme jäätmete vähendamise ja autovaruosade taaskasutamise edendamise poole, andes oma panuse rohelisema planeedi ja jätkusuutlikuma tuleviku heaks.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

STIK AS kontaktid

Autolammutuse tulevik: keskkonnasõbralikud praktikad

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste tööstusharude keskkonnamõjust, ei ole erandiks ka autotööstus. Autolammutus, mis on sõidukite eluea lõppfaas, on muutumas, et omaks võtta jätkusuutlikumaid praktikaid. See muutus toob kasu mitte ainult keskkonnale, vaid pakub ka majanduslikke eeliseid ja on kooskõlas ülemaailmsete jätkusuutlikkuse eesmärkidega. Praegu hõlmab autolammutus sõidukite lammutamiseks manuaalseid ja mehaanilisi protsesse. Kuigi see meetod on olnud tõhus, põhjustab see sageli olulist jäätmete teket ja keskkonnakahju ebasobivate ohtlike materjalide käitlemise ja

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et peate oma auto klaasi välja vahetama

Peegeldumas päikesevalguse käes, tähistades sõidukijuhi nähtavuse halvenemist, on auto esiklaas üks olulisemaid komponente turvaliseks sõiduks. Kuigi paljud aut
ssb.ee
Peegeldumas päikesevalguse käes, tähistades sõidukijuhi nähtavuse halvenemist, on auto esiklaas üks olulisemaid komponente turvaliseks sõiduks. Kuigi paljud autoomanikud eelistivad väikeste klaasikahjustuste ignoreerimist, võib see viia suuremate probleemideni ja ohtliku olukorrani teedel. Siin on viis märki, et võib olla aeg oma auto esiklaas välja vahetada. Mõrad ja lõhed : Esiklaasis olevad mõrad või lõhed on selge märk, et klaas vajab väljavahetamist. Need võivad tekkida kivitäkete või muude löökide tagajärjel. Kui mõrad on liiga suured või ulatuvad sõiduki juhi vaatevälja, võib see

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.