Rohkema info nägemiseks:

UNIFIEDPOST AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5249; jälgijaid - 92. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UNIFIEDPOST AS kohta arvamuslugu!"

UNIFIEDPOST AS hetkeolukord

Juba 5249 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 92 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Unifiedpost AS-i peamiseks tegevusalaks on informatsioonilogistika teenuste, sealhulgas arveldusteenuste, pakkumine ettevõtetele.

Pakutavate teenuste hulka kuuluvad: • maksedokumentide (arvete, viivisnõuete, märgukirjade jms) massprintimine ja postitamine ning elektrooniline edastamine; • ostuarvete vastuvõtmine (erinevates elektroonilistes formaatides, muuhulgas erinevates formaatides nii Eesti siseselt vastavalt e-arve standardile ja Euroopa üleselt PEPPOL võrgustiku vahendusel) koos arve menetluskeskkondade pakkumisega; • maksja soovi alusel arve vastuvõtmise teenus; • e-arvete saatmine pankadesse, laekumiste informatsiooni kogumine erinevatest maksekanalitest, selle töötlemine ja edastamine maksete kogujatele edasiseks automatiseeritud töötlemiseks ; • dokumentide elektrooniline arhiveerimine; • ettevõtete vaheliste e-arvete vahendamine.

Teenuseid osutab Unifiedpost AS koostöös järgmiste partneritega: Swedbank, SEB Pank, Luminor Pank, Coop pank ja Eesti Post.

Tähtsamad kliendid 2022. aasta jooksul olid järgmised: Eesti Energia AS, Telia Eesti AS, Eesti Gaas AS, Swedbank AS, TELE2 Eesti

AS, TV Play Baltics AS, VKG Elektrivõrgud OÜ, Eesti Liikluskindlustusfond, TF Bank AB Eesti filiaal, AS Inbank Finance, G4S Eesti AS jt.

Unifiedpost AS omab tütarettevõtet Probatio OÜ. Unifiedpost AS on raamatupidamise seaduse kohaselt vabastatud konsolideeritud aastaaruande koostamisest kuna konsolideerimisgrupi majandusaasta aruande koostamise kohustusest on vabastatud konsolideerivad üksused, kelle konsolideeritavate üksuste bilansimahud kokku ei ületa 5% konsolideeriva üksuse bilansimahust ja müügitulu ei ületa 5% konsolideeriva üksuse müügitulust. Info tütarettevõtte kohta on esitatud raamatupidamise aastaaruande lisas 4.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aasta müügitulu oli 5 077 tuhat eurot ja kasum 17 tuhat eurot.

Makromajanduslik tegevuskeskkond, äritegevuse tsüklilisus ja riskid

Unikaalses ja uues mikroettevõtetele suunatud keskkonnas Bangup.ee jätkus e-kasutajate arvu kiire kasv ka 2022 a, kuna erasektori firmad soovivad üha tihemini enda tarnijatelt vastu võtta ainult e-arveid. Tegemist on selge trendiga turul ning lähiaastatel muutub Eesti turul e-arvete saatmine valdavaks viisiks arveldamisel. Aastaaruande esitamise ajaks on Banqup.ee kasutajate arv kasvanud juba 23 500 kliendini.

Valuutarisk on madal, kuna arveldatakse eurodes. Krediidrisk on madal, kuna peamised kliendid on kohalikud suured ja tugeva finantspositsiooniga ettevõtted. Intressirisk on madal, kuna ettevõttel ei ole olulisi laenukohustisi.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline.

Investeeringud

Aruandeperioodil põhivarasse märkimisväärseid investeeringuid ei tehtud.

Aruande esitamise hetkel on ettevõtte kõik põhiteenused ISO 27001 sertifitseeritud.

Suhtarvud 2022 2021

Suhtarv/suhtarvu valem

Müügitulu eurodes 5 076 972 5 013 645

UNIFIEDPOST AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.