Rohkema info nägemiseks:

POSTIMEES GRUPP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 21052; jälgijaid - 215. Arvustusi - 5; Artikleid 50+ "Kirjuta POSTIMEES GRUPP AS kohta arvamuslugu!"

POSTIMEES GRUPP AS tegevusaruanne 2022

Majandusaasta ülevaade AS Postimees Grupp (edaspidi ka Ettevõte) on Eestis tegutsev meediaorganisatsioon, kellel on tütarettevõtted nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Kuna AS Postimees Grupp ei koosta konsolideeritud majandusaasta aruannet, siis on käesolevas tegevusaruandes ja raamatupidamise aastaaruandes esitatud ainult emaettevõtja eraldiseisvad finantsandmed, mis hõlmavad endas veebi- ja trükimeedia sisutootmist, uudiste tootmist ja reklaamimüüki Eesti turul. 2022-2023 majandusaasta tulud kasvasid kokku 9%, ulatudes 31,8 miljoni euroni (2021-2022: 29,1 miljonit eurot). Kasvust oluliseima

Dropdown

kõik artiklid

IAEA: Ukraina tuumajaam on õnnetusele ohtlikult lähedal

Ukrainas asuv Zaporižžja tuumaelektrijaam on hiljutiste rünnakute tõttu õnnetusele ohtlikult lähedal, hoiatas esmaspäeval ÜRO tuumajärelevalveagentuuri juht.
pmo.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.