Rohkema info nägemiseks:

GERMALO REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5112; jälgijaid - 97. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GERMALO REISID OÜ kohta arvamuslugu!"

GERMALO REISID OÜ hetkeolukord

Juba 5112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 97 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 93 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Germalo Reisid põhitegevusalaks on turismireiside koostamine ja korraldamine. Osaühing on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte.

Meie reisikavas on kultuurireisid, puhkusereisid, eksootikareisid ja suusareisid.

Germalo Reisid on ainuke reisikorraldaja Eestis, kes 100% müüb ainult oma tooteid ja ei vahenda ühtegi teist firmat - ise koostame oma reisiprogrammid, ise viime reisid läbi, ise vastutame - algusest lõpuni.

Kahtlemata arvestame selle puhul ka klientide ettepanekute ja soovidega.

Reisidele annab lisaväärtust ja mugavust see, et lisaks liinilendudele kasutame palju ka tellimuslende, jõudes niimoodi mugavamalt lähemale huvitavatele paikadele.

Koos professionaalsete giidide ja rõõmsameelsete klientidega oleme reisinud maailma juba päris väikeseks, kättesaamatu ei ole pea ükski paik.

Püüame leida igale soovile lahenduse ja peame oluliseks isiklikku lähendamist.

2022. aasta sihtkohtadeks meie reisikavas olid Tai, Dubai, Itaalia, Sveitš,

Gruusia, Iirimaa, Sri Lanka, Austria, Prantsusmaa, Läti, Kreeka, Island,

Norra, Hispaania.

2022. aastal ei lisandunud reisikavasse uusi Eesti sihtkohtasid. Eesti Reisid toimusid perioodil juuni-august.

Ettevõtte tegevusega kaasnevad valuutatehingud - tasumised valuutades, millest enamus on USD, GBP. Ettevõte korraldab valuuta oste kasutades pankade SPOT ruume. Vastavalt turu olukorrale, kaks kolm kora aastas ostetakse valuutat suurema, ehk vajaliku koguses enne hooaja algust ette, mis võimaldab maandada valuutakursi muutustega tekkivaid riske.

Reisikorraldus on hooajaline, kuid OÜ Germalo Reisid on planeerinud reise igaks hooajaks, meil on pakkuda laias valikus talve-, kevad-, suve- ning ka sügisreise. Üks hooaeg võib olla kasumlikum kui teine, kuid seda tagatakse saadud ja tehtud ettemaksudega, ning tarbijakaitse garantiiga. Seega OÜ

Germalo Reisid on võimeline täita kõik oma kohustused kolmandatele isikutele.

24. veebruaril 2022 algas laiaulatuslik Venemaa Föderatsiooni relvajõudude rünnak Ukraina vastu. See mõjutab negatiivselt ettevõtte majandustegevust, kuid kuna olukord on ebakindel ja kiiresti muutuv, ei pea juhtkond praegu otstarbekaks anda sõja võimaliku mõju kohta kvantitatiivseid hinnanguid. Juhtkond jälgib kaasnevate majanduskeskkonnas toimuvate sündmuste kulgu ning kohandab oma tegevust vastavalt olukorrale, otsib uut turge ja võimalusi, vajadusel korraldab tegevust ümber. Aruande koostamise hetkel ei ole juhtkonnal infot, mis annaks alust arvata, et Ukraina sõja mõju seab tõenäoliselt ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvuse 12 kuu jooksul aruandekuupäevast.

2023. aastal jätkub ka reisisihtkohtade valik nagu Island, Kreeka, Hispaania,

Sri Lanka, Kanada, Prantsusmaa,Portugal.

2023. aasta uueks sihtkohaks on Santiago de Compostela ja Armeenia.

2022 majandusaasta keskmine töötajate arv oli täistööajale taandatuna 17

GERMALO REISID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.