Rohkema info nägemiseks:

RADIANT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1127; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RADIANT OÜ kohta arvamuslugu!"

RADIANT OÜ hetkeolukord

Juba 1127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Radiant on asutatud mais 1997. aastal. Asutamisest saadik on firma põhitegevus olnud autojuhtide koolitamine.

Autokoolil on õpilastega hea tagasiside ning seni on kõik õpilased kursustega rahule jäänud. Õppe aluseks on ametlikud kehtivad A- ja

B-kategooria mootorsõidukijuhtide väljaõppekavad ja programmid. Kogemuste suurenedes on pidevalt täiendatud, parandatud ja kaasajastatud autojuhtide ettevalmistamise programmi. Arvesse on võetud ka Soome, Rootsi ja Saksamaa autokoolide kogemusi ja seal kasutatavaid väljaõppeprogramme, praktilisi nõuandeid ning oskusi.

Alates 2005. aastast, pakume võimalust läbida BE- kategooria mootorsõidukijuhi kursuseid.

Kokku on ettevõttel Tartu linnas kaks õppeklassi: (cid:127) Selge Autokool – asub Soola 1a, aastast 2002 omab OÜ Radiant ainuõigust kasutada kaubamärki ”Selge Autokool”.

(cid:127) Kiivi Autokool – Aleksandri 6.

Osaühing Radiant on Eesti Autokoolide Liidu liige ning osaleb aktiivselt selle töös.

Tulud, kulud ja kasum

Osaühingu 2022. aasta müügitulu oli 292 404 eurot. Kasvades aastaga 16%. Müügitulust moodustas koolitusteenuste müük 100 %.Ettevõtte tegevuspiirkonnaks on olnud Tartu linn, Eesti Vabariik.

OÜ Radiant brutokasumiks kujunes 42 105 eurot. Kulud kaupadele, materjalidele ja teenustele olid 80 099 eurot ja mitmesugused tegevuskulud 32 691 eurot.

Ettevõtte 2021.aasta põhivarade kulum moodustas 42 105 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil ei tehtud isnvesteeringuid põhivarasse.

2001. aasta veebruaris omandas OÜ Radiant OÜ Kiivi Autokooli. Tütarettevõtte soetamise eesmärgiks oli suurendada ettevõtte kohalolu peamisel turul, suurendada müüki. Tütarettevõte lõpetas majandusaasta 5 595 euro suuruse kasumiga.

2014 soetati OÜ Selge Autokool osad.

Oü Selge Autokool 2021 aasta kahjumiks kujunes 510 eurot.

Personal

Aruandeperioodil töötas osaühingus keskmiselt 8 inimest.

Töötasufond oli 2022.aastal 135 866 eurot ja millest töövõtjatega seotud maksud 34 252 eurot.

OÜ Radiant juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikmele lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Radiant põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on koolituse ning õppematerjalide täiustamise ning uute õppesõiduautode soetamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine. Ettevõtte ootuste kohaselt suurendatakse 2023. aastal müüki ja turuosa.

RADIANT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.