Rohkema info nägemiseks:

FORUM CINEMAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3968; jälgijaid - 199. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FORUM CINEMAS OÜ kohta arvamuslugu!"

FORUM CINEMAS OÜ hetkeolukord

Juba 3968 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 199 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli kino valdkonnale jätkuvalt keeruline aasta, sest taastumine Covid-19 pandeemiast tekitatud tagasilöökidele võttis oodatust rohkem aega. Kinokülastatavust mõjutas enim piiratud filmivalik kinodes. Suurimaks väljakutseks Forum Cinemas kinoketile oli kujunenud turuolukorrast tervena ja elujõulisena välja tulla ning leida rahastajaid kinoketi väljaostuks MM Grupi käest.

Vaatajate arve Forum Cinemas OÜ kinodes 2022. aastal kokku oli 166 tuh vaatajat, mis on 28% vähem kui 2021. aastal. Langus tulenes kino Coca Cola Plaza müügist ning üldisest väiksemast filmivalikust turul.

Keskmine piletihind 2021. aastaga võrreldes jäi samale tasemele.

2022. aastal oli Forum Cinemas OÜ kogukäive 1 749 tuh eurot, mis võrreldes 2021. aasta tasemega oli 690 tuh euro võrra madalam. Suurem langus tulenes kino Coca Cola Plaza müügist. Müügi langus leidis aset kõikides kauba kategooriates.

Vaadatuimad filmid Eesti FC kinodes olid Käsilased 2, Apteeker Melchior ning Kalev.

2022. aastal keskendus ettevõte Forum Cinemas OÜ restruktureerimisele, mille käigus toimus jagunemine ning müüdi ära kino CocaCola Plaza Tallinnas. Toimunud tehinguga suudeti oluliselt vähenda kulubaasi ning kahjumit. Jätkusid läbirääkimised uute võimalike kino asukohtade osas Eestis.

FORUM CINEMAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.