Rohkema info nägemiseks:

Jarno Peipsi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TARTU VALD, ERALA KÜLA, ERALA KESKUS 3 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Tartu vald Erala küla, Erala keskus 3 korteriühistu loodi 12.01.2018. aastal kohustusliku korteriühistu moodustamise teel. 2019 ja 2018 korteriühistu aktiivselt ei tegutsenud. 2020. aastal moodustati korteriühistu juhatus ning ühistu hakkas toimima. 2022. aastal tehti ettevalmistusi maja renoveerimiseks ning tegeleti jooksvate probleemidega.

Dropdown

kõik artiklid

TARTU VALD, VASULA ALEVIK, VAHE TN 3 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tartu vald, Vasula alevik, Vahe tn 3 eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning
ssb.ee
Korteriühistu Tartu vald, Vasula alevik, Vahe tn 3 eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. 2022. aastal olid tööjõukulud 1596 eurot. Aruandeaasta tulem oli -2124 eurot. Korteriuühistu on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.