Rohkema info nägemiseks:

SALONSHOP BALTIC AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4512; jälgijaid - 38. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SALONSHOP BALTIC AS kohta arvamuslugu!"

SALONSHOP BALTIC AS hetkeolukord

Juba 4512 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

.

Äritegevuse aruanne

Käesolev tegevusaruanne annab ülevaate Salonshop Baltic AS 2022. aasta saavutustest ja tulemustest Balti riikides ja Soomes, kus toimub põhiline äritegevus. Ettevõte esindab ja teeb distributsiooni tuntud kaubamärkidele RICH Hair Care, JOICO, Oribe, TIGI, Alterna, Tints of Nature,

Organic, Hairgum, Difiaba, Addmino 18, Bosley ja Sutra.

Turuülevaade – koroonajärgsel ajastul oli Balti riikides ja Soomes toetatud antud sektori stabiilne kasv. Tarbijate teadlikkus isikliku hügieeni ja juuksehoolduse osas suureneb ning kvaliteetsete toodete ja tarvikute nõudlus kasvab. Oleme neid trende ära kasutanud, pakkudes laias valikus kaubamärke ja säilitades tugevad suhted nii piirkonna juuksehoolduse professionaalidega kui ka jaekettide, ilupoodide, apteegikettide, e-kaubanduse - ja hulgimüüjatega.

Tooteportfelli täiendati uute kaubamärkide tutvustamisega edasimüüjate võrgustikus. Kaubamärgid, mis majandusaastal tooteportfelli lisandusid - Difiaba, Addmino 18, Bosley (tootesari juuste hõrenemise vastu) ja Sutra (juustele mõeldud elektrilised tööriistad). Antud kaubamärkide distributsiooniga alustamine on täiendanud ettevõtte poolt pakutavat sortimenti juuksehooldusvaldkonna professionaalidele ja vastanud konkreetsetele turuvajadustele.

Müük ja tulud – ettevõte koges märkimisväärset müügi ja tulude kasvu 2022. aastal. Ettevõtte müügikäibe positiivset arengut mõjutasid koroonajärgsest ajast tingitud nõudluse kasv, RICH kaubamärgi eksportmüügi edukas kasv, olemasolevate kliendisuhete arendamine, ning uute leidmine ja ka uute kaubamärkide edukas tutvustamine. Tugevad turundusjõupingutused ning mh. ka koolitus – ja üritustegevuse jõuline taastumine aitasid häid tulemusi saavutada. Pühendunud müügimeeskond tegeles aktiivselt olemasolevate klientidega ning omandas uusi kliente, mille tulemusena suurenes üldine turuosa.

Töötajate kaasatus ja arendamine. Salonshop tunnustab oma töötajate olulisust ettevõtte edu saavutamisel. 2022. aastal keskenduti värbamisprotsessi parendamisele, leidmaks õiged inimesed ja olemasolevate töötajate kaasatuse suurendamisele ning nende kutsealase arengu toetamisele. Keskmiselt 18 töötaja tööpanus ja pühendumine andsid olulise panuse ettevõtte saavutustesse.

Aasta 2022 oli väga heade saavutuste ja kasvu aasta Salonshop Balticu AS jaoks. Uute kaubamärkide tutvustamise, tooteportfelli laiendamise, tõhusate turundusalgatuste ja pühendunud töötajate pingutuste kaudu on ettevõte edukalt positsioneerinud end ilu – ja juuksehooldusvaldkonna juhtiva hulgimüüjana Balti riikides ja Soomes.

Viidates Eesti Panga (20.06.2023 avaldatud) majandusprognoosile, on Eesti majanduse üldine olukord rahuldav, kuid kriiside tõttu erineb tegevusvaldkondade lõikes. Ilutoodete valdkonnas ja Salonshop Baltic AS poolt esindatud kaubamärkide puhul näeme, et nõudlus on püsinud heal tasemel. 2023 esimese poolaasta majandustulemusi iseloomustab müügikäibe kasv +17% võrreldes 2022 sama perioodiga aga kasumlikkuse vähenemine seoses kulukandjate tõusuga ja ettevõtte tegevuses tehtud tootmist ja eksportmüüki puudutavatest ümberkorraldustest.

Eesti Panga majandusprognoosi järgi on majanduslangus tööturu olukorda seni mõjutanud üsna vähe, sest paljudes valdkondades on ettevõtete käive ja kasum tõusnud kiiremini kui palgakulud. Eeldatavasti hakkab majanduskasv selle aasta teises pooles taastuma. Aasta esimeses pooles on eratarbimine olnud tagasihoidlik, sest tarbimine langeb eelmise aasta jätkusuutmatult kõrgtasemelt, mis saavutati tänu pandeemia- ja pensionisäästude kasutamisele. Edaspidi tarbimise kasv tõenäoliselt hoogustub, sest ostujõud paraneb. 2021. aastal langusesse pöördunud ja möödunud aastal uuesti kasvama asunud keskmise palga ostujõud taastub 2024. aastal ja jätkab tugevnemist 2025. aastal. Kuigi Eesti majanduse seis aasta jooksul paraneb, järgneb see viis kvartalit kestnud langusele, mistõttu jääb majanduse maht aasta kokkuvõttes möödunust 1% väiksemaks. 2024. aastal majanduskasv kiireneb ning jõuab üle 3% 2025. aastaks.

(https://www.eestipank.ee/press/prognoos-aeglasem-hinnatous-aasta-teises-pooles-toetab-majanduskasvu-20062023)

Eesti Panga prognoosi kohaselt intressitõusud takistavad majanduskasvu vähem kui kiire hinnatõus. Salonshop Baltic AS laenuvõimendus on minimaalne seega tõusnud intressimääradega laenu teenindamise võimet hinnatakse heaks ning pidurduv inflatsioonimäär toetab majandustegevust kasvava tarbijanõudluse kaudu.

Äritegevuses esineb vähesel määral tsüklilisust, üldiselt kvartalite lõikes on majandusaktiivsus ühtlaselt jaotatud kuid aasta teine pool on aktiivsema tegevuse tendentsiga kampaaniategevustega seonduvalt.

Tulevikuväljavaade – Salonshop Baltic AS on hästi positsioneeritud, et jätkata kasvuteed Balti riikides ja Soomes. Ettevõte kavatseb tugevdada esindatud tootesarjade võrgustikku, suurendada kaubamärkide tuntust ning leida uusi strateegiliste partnerluste võimalusi. Ettevõte jätkab kõrgekvaliteediliste toodete, tasemel teenuse ja uuenduslike lahenduste pakkumist ilutoodete valdkonnas ja valitud riikides. Plaanitud investeeringud on uutesse kaubamärkidesse (laovaru ja turundus ning tööjõukulud) ja kaetakse oma vahenditest. Suuremaid arendusprojekte ei ole plaanitud va. e-kaubanduse vallas vajalikud arendusprojektid.

SALONSHOP BALTIC AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.