Rohkema info nägemiseks:

TAVATRONIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1354; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAVATRONIC OÜ kohta arvamuslugu!"

TAVATRONIC OÜ hetkeolukord

Juba 1354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 42 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Juba üle 20 aasta on OÜ Tavatronic peamiseks tegevuseks suure kodutehnika remont ja neile tagavaraosade müük. Kui varasematel perioodidel keskenduti põhiliselt remondiettevõtetele siis viimastel aastatel on püütud võtta suund tavatarbijale. Kahjuks on kohaliku ettevõtja konkurentsivõime nõrk, võrreldes lähinaabritega kus palgakulu väiksem ja tegelik klientuur arvukam. Üha enam avaldab negatiivset mõju ka interneti kaubandus mille tulemusel uute seadmete müügihinnad on jätkuvalt alla surutud ning nende remondile kulutatav tasumäär muutunud ebamõistlikult kõrgeks. Sellest tulenevalt otsustatakse pigem soetada uus seade kui remontida vana. Ettevõtte suurimaks raskuseks on aga pea võimatuna näiv puudu oleva töötaja leidmine. Kuna meil ei ole riiklikult koolitatud mitte ühtegi spetsialisti kes peale õpinguid vastaks töö spetsiifikale tuleb iga võimaliku töötajaga sisuliselt alustada nullist. Paraku on uue töötaja koolitamine osutunud ebamõistlikult kulukaks ja aega nõudvaks.

Kõik see peegeldub ka majandusnäitajates, aastal 2022 oli ettevõtte kogukäive 82450 eurot. Käesoleva majandusaasta kasumiks kujunes 2938 eurot.

Kindlasti jätkame ka algaval aruande perioodil uue töötaja otsingutega, vaatamata tagasilöökidele jätkame kodutehnika remondi ja tagavaraosade ning tarvikute pakkumisega.

OÜ Tavatronic juhatusse kuulub üks liige ja tema igakuine töötasu on 940 EUR brutos.

Juhatuse esimees

Mati Rebane

TAVATRONIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.