Rohkema info nägemiseks:

DONTE ARENDUSE AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hea arengupotentsiaaliga elu- ja ärikvartal, mis on lähituleviku majanduskliimat arvestades parima hinna, asukoha ja kvaliteedisuhtega kinnisvaraklaster.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tallinna kesklinna vahetus läheduses peitub üks Eesti kinnisvaraturu pärleid - DONTE elu- ja ärikvartal. See logistilises sõlmpunktis paiknev keskus pakub unikaalset võimalust nautida äri, elu ja kultuuri parimat kombinatsiooni. Kas soovid endale või oma ettevõttele uut kodu? Otsid tippkvaliteediga äri- või kaubanduspinda? Loe edasi ja avasta DONTE võimalused!

DONTE elu- ja ärikvartal on tõeline kinnisvaraklaster, kus saavad kokku äri, elu ja kultuur. Olles Tallinna kesklinna ja Pärnu maantee äritänava vahetus läheduses, pakub DONTE parimat hinna, asukoha ja kvaliteedisuhet.

Klientide mugavus on DONTE elu- ja ärikvartali jaoks esmatähtis. Seetõttu pakume tasuta parkimist kuni kaks tundi meie klientidele ja külalistele. Lisaks on meie keskus lihtsalt ligipääsetav nii jalgsi kui ka autoga ning ühistranspordiga, olgu selleks buss, tramm või rong.

DONTE elu- ja ärikvartal on tulevikus veelgi põnevam koht. Kuigi lõplik detailplaneering on alles menetlemisel, on siin võimalik rajada nii äri-, kaubandus-, elu- kui ka kultuuripindu. Meie eesmärk on avada kvartal kogu linnarahvale, tutvustades ja aktiivselt kasutades selle piirkonna potentsiaali.

Kui otsid parimat hinna, asukoha ja kvaliteedisuhtega kinnisvarapinda Tallinna kesklinna läheduses, on DONTE elu- ja ärikvartal sinu jaoks õige valik. Meie mitmekesised üüripinnad, tasuta parkimine ja mugav juurdepääs muudavad elu ja äri siin lihtsaks ja mugavaks.

Tule ja avasta DONTE võimalused - see võib olla sinu järgmine samm eduka tuleviku suunas!

Koduleht

DONTE ARENDUSE AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas G.

Suurepärane piirkond!

- Veronika T.

Väga hea koht, kuhu äriga kolida!

- Kaili E.

Üürimisprotsess oli mõnus ja kiire.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DONTE ARENDUSE AS tegevusaruanne 2022

Donte Arenduse AS on Eesti juhtiv kinnisvaraarendusettevõte, mille põhitegevusaladeks on kinnisvaraarendus, äripindade üürileandmine ja kinnisvarahaldusteenuste osutamine. Ettevõte keskendub peamiselt Tallinnas asuvatele projektidele, eriti Pärnu mnt 142 asuval kinnistul. Seisuga 31. detsember 2022 oli Donte Arenduse AS-il 140 kehtivat üürilepingut, mis näitab ettevõtte stabiilsust ja usaldusväärsust kinnisvaraturul. Üüripindade keskmine täituvus oli samal ajal 91%, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades praegust majandusolukorda ja kinnisvaraturu väljakutseid.2022. aastal näitas Donte

Dropdown

kõik artiklid

Tondi ajaloost

Tondi Elektroonika oli oluline elektrotehniliste komponentide tehas, mis asus Tallinnas ja oli osa Nõukogude sõjalis-tööstuslikust kompleksist. See tehas tootis
ssb.ee
Tondi Elektroonika oli oluline elektrotehniliste komponentide tehas, mis asus Tallinnas ja oli osa Nõukogude sõjalis-tööstuslikust kompleksist. See tehas tootis mitmeid elektroonikakomponente, sealhulgas fotoreaktoreid, varistoreid, transistoreid, türistoreid ja mikrokiipe. Üks tähtsamaid saavutusi oli temperatuuritundlike fotorestsentoreid 04-AN tootmine Nõukogude sõjaväe raketi juhtimissüsteemidele. Tehase ametlikuks nimeks sai A-1381. Tondi nime päritolu seostub aga hoopis 17. sajandi keskel rajatud suvemõisade ja Kristiine heinamaade jagamisega. Jobst Donte, Tallinna endine bürgermeister,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.