Rohkema info nägemiseks:

ALPTER GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud riigisisestele ja rahvusvahelistele veoteenustele, sh puistvedudele, presentkattega saadetistele ja konteinervedudele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud tipptasemel transpordi- ja logistikateenuste pakkumisele. Meie meeskond koosneb kogenud logistika spetsialistidest, kes on pühendunud klientide vajaduste täitmisele ja kes suudavad pakkuda kohandatud lahendusi igale transpordi väljakutsele. Meie kollektiivis väärtustatakse innovaatilisust, pühendumist ja usaldusväärsust, mis peegeldub kõiges, mida teeme.

Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele transporditeenustele. Meie ettevõtte põhitegevuseks on Eestisiseste transporditeenuste pakkumine, mis hõlmab kohalike kaubaveo vajaduste täitmist paindlikult ja efektiivselt. Samuti pakume rahvusvahelist kaubavedu, ühendades Eesti teiste Euroopa riikidega, pakkudes sellega laiendatud haardeulatust ja võimalusi meie klientidele.

Lisaks tavapärasele kaubaveole oleme spetsialiseerunud suurte materjalikoguste transpordile. See hõlmab keerukaid logistikaplaane ja erilahendusi, mis tagavad, et suured kogused jõuavad sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt. Meie koormakattega veod tagavad, et ka kõige tundlikumad kaubad transporditakse turvaliselt, olles kaitstud ilmastikutingimuste ja muude väliste mõjutuste eest.

Konteinervedude lahendused on veel üks meie teenuste valdkond. Meie kliendid saavad kasu meie ulatuslikest teadmistest ja kogemustest konteinerite logistikas, tagades nii tõhusa kui ka kulutõhusa kaubaveo.

Lisaks transporditeenustele pakume ka mootorsõidukite varuosade hankimise ja transportimise teenust. See hõlmab kõike alates varuosade leidmisest ja hankimisest kuni nende turvalise ja õigeaegse kohaletoimetamiseni.

Meie maanteeveo logistika on hoolikalt kujundatud, et pakkuda paindlikke ja usaldusväärseid lahendusi kõikidele maanteetranspordi vajadustele. Samuti on meil tugev kogemus Eesti-Euroopa logistikas, pakkudes üle-euroopalisi transpordilahendusi, mis vastavad nii kohalikele kui rahvusvahelistele standarditele.

Meie ettevõte seisab kvaliteetse ja kliendikeskse teeninduse eest, olles valmis vastama kõikidele transpordi- ja logistikaväljakutsetele. Meie kireks on tagada, et iga kaubasaadetis jõuab sihtkohta õigeaegselt, turvaliselt ja tõhusalt, muutes meid teie usaldusväärseks partneriks transpordi- ja logistikavaldkonnas.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ALPTER GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Markus T.

Täpne, usaldusväärne ja professionaalne - just sellist teenust otsisin!

- Liina K.

Suur tänu meeldiva ja muretu kogemuse eest!

- Tarmo I.

Usaldan teie ettevõtet tulevikuski oma logistikavajaduste lahendamiseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALPTER GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusvaldkond, teenuste grupid ja kavandatavad muudatused OÜ Alpter Grupp põhitegevuseks on raskeveokitega rahvusvahelise ja Eesti-sisese transporditeenuse osutamine. Ettevõte on registreeritud aastal 1997 ning on Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni liige. Rahvusvahelise transpordi põhisuundadeks on Euroopa Liidu liikmesriigid ja vähesel määral ka endised SRÜ riigid.Transporditeenust teostame sadulveokitega ja haagistest kasutame kallur,- külmik-, tent-, sihtotstarbelisi- ja konteinerveohaagiseid. Peamiselt transporditakse toidu-, ehitus- ja tööstuskaupu,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad kohandatud transpordilahendused ja jätkusuutlikkus ettevõtete tarneahela tõhusust?

Kaasaegses ärimaailmas on transpordi ja logistika valdkond muutumas üha keerukamaks ning ettevõtted otsivad pidevalt uuenduslikke viise, kuidas muuta oma tarnea
ssb.ee
Kaasaegses ärimaailmas on transpordi ja logistika valdkond muutumas üha keerukamaks ning ettevõtted otsivad pidevalt uuenduslikke viise, kuidas muuta oma tarneahelat tõhusamaks ja jätkusuutlikumaks. Erilahendused, kohandatud veokorraldus, jätkusuutlikud transpordivõimalused, täiustatud autopargi haldus ja tarneahela optimeerimine on mõned peamised strateegiad, mille poole ettevõtted püüdlevad, et saavutada parem jõudlus ja konkurentsieelis. Erilahendused transpordis hõlmavad kohandatud logistikaplaane, mis on loodud vastavalt iga ettevõtte unikaalsetele vajadustele ja nõuetele. See võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.