Rohkema info nägemiseks:

MS MICRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 392; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MS MICRO OÜ kohta arvamuslugu!"

MS MICRO OÜ hetkeolukord

Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MS Micro OÜ asutati 1996.aastal. Samal aastal alustati majandustegevusega. Põhitegevusaladeks on majandustarkvara müük, juurutus, hooldus ning vastavasisuline koolitus (kursused kestusega kuni 6 kuud) ja konsultatsioon. Tegevusalade alla kuuluvad ka kontori- ja arvutustehnika müük ning ettevõtete andmetööstuslike terviklahenduste projekteerimis- ja konsultatsiooniteenused.

MS Micro OÜ põhiliseks tooteks oli Infocloud ERP ja Infocloud aruandlus. MS Micro OÜ 2022. aasta majandustegevus lõppes kahjumiga.

Põhitegevuse vallas olid meie poolt püstitatud eesmärgid täidetud kui tulemus oli kesine. Aastal 2023 on plaanis jätkata uute projektide käivitamist. Panustamine uue toote arengusse lubab meil edukalt jätkata aastal 2023.

2022. aasta majandusaasta aruanne ei ole auditeeritud, kuna MS Micro OÜ ei ole vastavalt Raamatupidamisseaduse § 14 lg 3 täidetud kaks tingimust kolmest: äriühingul müügitulu 640000.- eurot, bilansimaht 320000.- eurot ja töötajate arv 10.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas MS Micro OÜ müügitulu 40793 eurot, mis oli ligikaudu sama suur kui elmisel aastal. Müügitulust moodus 75% Infocloud toote müük ja konsultatsioonid ning ülejäänud 25% muu riistvara ning tarkvara müük ja hooldus. Kõikide tegevusvaldkondade mahtude vaheline jaotus muutus. Kasvas tarkvara toodete müük. Detailsem ülevaade müügitulu moodustanud komponentidest on kajastatud lisas „Müügitulu“.

MS Micro OÜ 2022. aasta müük oli 100% Eesti sisene müük. Ettevõtte tegevus ongi põhiosas orienteeritud Eesti turule.

2022. aasta MS Micro OÜ majandustegevuse tulemus on 1089 eurot kahjumit.

Personal

MS Micro OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 töötajat. Vajadusel osteti sisse allhanketöid. Ettevõtte tööjõukulud olid 14583 eurot, mis on võrreldes eemise aastaga kasvanud.

Ettevõtte tegevjuhi töötasud moodustasid majandusaastal 9000 eurot, mis on suurem kui eelmisel majandusaastal.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

MS Micro OÜ järgmise majandusaasta tegevus on suunatud eelkõige uute tarkvaratoodete aktiivsele müügile, juurutusele, konsultatsioonile ja tugiteenuse pakkumisele klientidele.

2022 aastal on ettevõttel plaanis jätkata täielikult põhitoote Infocloud ERP toote arendust ja müüki. Arenduse ja müügiga seotud kulutused ja saadav tulu peaksid olema tasakaalus.

MS Micro OÜ juhatus on võtnud vastu otsuse, mille kohaselt tuleb rangelt jälgida, et ettevõtte kulude kasv oleks vastavuses ettevõtte tulubaasiga

MS MICRO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.