Rohkema info nägemiseks:

MAMMOGRAAF AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1972; jälgijaid - 82. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAMMOGRAAF AS kohta arvamuslugu!"

MAMMOGRAAF AS hetkeolukord

Juba 1972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 82 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Käesolev 2022.a. tegevusaruanne on koostatud järgides Raamatupidamise seaduse § 24 lg 1 - lg 3 sätestatut.

Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on radioloogiliste uuringute teostamine. Toote- ja teenuste gruppideks on mammograafiauuringud, ultraheliuuringud, magnetresonantstomograafilised uuringud, röntgenoloogilised uuringud.

Ettevõte omandas 26.04.2022.a. Medirad-R. OÜ, mille tegevusalaks on radioloogiliste uuringute teostamine neljas tegevuskohas, millest kolm asuvad Tartus ning üks Elvas. Ettevõte loodab harmoniseerida äriprotsessid ja integreerida Medirad-R.OÜ majandustegevuse 2023.aasta lõpuks.

Oluliselt mõjutas ettevõte 2022.a. tulemust 2021. aasta lõpus alguse saanud ning hiljem, 2022.

aastal süvenenud energiakriis, tingituna valitsuse tegematajätmistest ja venelaste agressioonist.

Käesoleva raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil toimus olulise sündmusena ka aktsionäride koosolek, mille otsused ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mille otsused võivad oluliselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Täiendavalt, raamatupidamiskohustuslasena, kelle majandusaasta aruandeid auditeeritakse või seadustest lähtuvalt tuleb auditeerida, kirjeldame tegevusaruandes, järgides Raamatupidamise seaduse § 24 lg 3 sätestatut, et ettevõtte makromajanduslikuks tegevuskeskkonnaks on ka edaspidi konkurentsitihe ja äärmiselt ülereguleeritud tervishoiusektor. Siiski, vaatamata majanduspoliitilise ning sõjalise olukorra määramatusele on AS Mammograaf juhatuse hinnangul ettevõte 2023.a. jätkuvalt tegutsev. Juhatus monitoorib permanentselt olukorda Eesti ja EL poliitilisel maastikul eesmärgiga kohaneda muutuvas majanduspoliitilises- ja maksukeskkonnas.

Täiendavalt teavitame raamatupidamiskohustuslase äritegevuse hooajalisuse või majandustegevuse tsüklilisuse kohta, et ettevõte tegutseb aastaringselt ja, et ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid.

Juhatus peab veel oluliseks märkida bilansijärgse sündmusena 03.04.2023.a. Tervisekassa poolt esitatud ultimatiivset nõuet liidestuda üleriigilise digiregistratuuriga 2023. aasta lõpuks. Antud nõue olevat obligatoorne olemasoleva lepingu jätkamiseks ning tulevaste võimalike lepingute sõlmimiseks. See aga tähendaks ettevõtele olulisi ja suuri erakorralisi investeeringuid IT tehnoloogiasse, nii riist- kui tarkvaraarendusse. Mis omakorda, oluliselt kallinenud laenukeskkonnas, mõjutaks negatiivselt ettevõtte kasumlikkust.

Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ning sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika:

Peamised finantssuhtarvud Arvutamise metoodika 2021.a. 2022.a.

Lühiajal.võlgnevuste kattekordaja käibevarad / lühiajal.kohustused 8,39 5,88

Kohustuste ja omakapitali suhe kohustused / omakapital 0,10 0,11

Varade tootlus kasum / varad 0,16 0,21

MAMMOGRAAF AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.