Rohkema info nägemiseks:

VALTSPLEKITOOTED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2683; jälgijaid - 19. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALTSPLEKITOOTED OÜ kohta arvamuslugu!"

VALTSPLEKITOOTED OÜ hetkeolukord

Juba 2683 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte alustas oma tegevust 1997 aastal. Tegevusalad on katuse-ja seinaprofiilide tootmine, katuse lisatarvikude,vihmaveesüsteemide, kinnituselementide ahjuplekkide-ja ahjukestade tootmine.

Aruandeaasta jooksul toimunud olulisemad sündmused ettevõtte tegevuse seisukohalt on:

Selle aasta märksõnadeks on ülemaailmne majanduskriis ja süvenev kriis Baltikumis, mis toob endaga kaasa pankrotilaine ja tootmise märgatava languse.

Suurem müügitulu osa geograafiliste piirkondade lõikes langeb ikka Eesti turule. On jätkatud äri-ja partnersuhted Soomes.

Aruandeaastale järgneva aasta olulisemad tegevusplaanid on:

Müügitulu allikate suurendamiseks 2023. aastal saavad olema reageerimise ja tegutsemise kiirus ning paindlikus,kohanemisvõime muutuvates majandusoludes.

2023. aastal tuleb käivitada pulbervärvimise tootmine, et mitte sõltuda võõrvahenditest ja tagada komplekset teenuse pakkumist.

Suurendada eksporti. Uute disainitud toodete väljatöötamine.

Toore-ja materjali lao suurendamine, et vältida plekitootjate tarneprobleeme.

Raamatupidamise aastaaruande koostamisperioodil ei ole toimunud oluli sündmuseid, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

Tegevjuhtkonna liikmetele arvestati 2022.aastal töötasusid 13 537 eurot.

Töötajate palgafond ja töötajate keskmine arv aruandeaastal oli 76 918 eurot 4 töötaja kohta.

VALTSPLEKITOOTED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.