Rohkema info nägemiseks:

VAIKLA DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 746; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VAIKLA DISAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

VAIKLA DISAIN OÜ hetkeolukord

Juba 746 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vaikla Disain OÜ asutati disaini- ja sisearhitektuuribüroona 1992.a. Tallinnas, eesmärgiga pakkuda heatasemelist projekteerimis- ning kujundusteenust.

Põhiliseks tegevusvaldkonnaks on olnud sise- ja välisarhitektuuri projekteerimine, graafiline- ja vormidisain ning nendega seonduv nõustamine ja ka praktiline teostamine (näit. valmistamine, dekoreerimine ja sisustamine). EMTAK 74101- disainerite tegevus. Firma omab 03.03.2003 väljastatud tegevusluba EP 10235425-0001 (arhitektuurne projekteerimine) ja 08.11.2007 Patendiameti poolt väljastatud kaubamärgitunnistusega nr.44434 registreeritud kaubamärki VAIKLA DISAIN® ja VAIKLA DESIGN®. Kaubamärgitunnistuse kehtivust on pikendatud 2017 kümne aasta võrra.

Vaikla Disain OÜ-l on kaks osanikku, kes on samas ka loomingulisteks ja tegevjuhtideks, osakapital 25 564 eurot ja aastane müügitulu kuni 228 000 eurot .

Vaikla Disain OÜ büroo asub Tallinnas Pikk 47-5, töötajaid on kolm, neist loomingulisi kolm. Projekteerimisprogrammina kasutame litsentseeritud AutoCad-i kolmel arvutitöökohal.

2022. aasta majandustulemusi võib pidada rahuldavaks. 2022 majandusaasta müügitulu oli 228 161 eurot.

See tõusis eelneva aastaga võrreldes 54 698 eurot, kuid seda põhiliselt alltöövõttude arvelt, mille osakaal suurenes. Aruandeaasta kasum peale tulumaksustamist oli 18 631 eurot, mis võrreldes eelmise aastaga vähenes.

2022 aasta põhiliseks tööks oli EFTEN SKY OÜ poolt tellitud Hotell Radisson COLLECTION Tallinna sisearhitektuuri projektiga seonduv.

Teostasime iganädalast autorijärlvalvet ehitusobjektil, projekteerisime täiendavaid muudatuslahendusi. Viisime läbi hotellitubade ning üldalade (foto)kunstilahenduste komplekteerimise ning teostuse organiseerimise koostöös ArtPrindiga. Tegelesime täiendavate dekoratsioonidetailide hankimise ning paigaldamisega. Hotell valmis 2022 aasta juuni lõpus.

Aasta alguses jätkasime koos agentuuriga VELVET SELVER AS kaubamärgi DELICE uue sisekujunduse, sisustuse, keskonnagraafika ja CVI väljatöötamist. Pilootprojektiks on Solarise keskuses Tallinnas paiknev toidupood.

Mahukas projekt valmis 2022 aasta juunis. Pilootprojekti ehitust on ette nähtud alustada 2023 aastal.

Aasta teises pooles alustati Padise mõisa butiikspaa ehitust. Mõisa ansamblisse kuuluv ajalooline viljaait kujundatakse puhke- ja lõõgastuskeskuseks, kus esimesel korrusel hakkavad paiknema veekeskus, saunad ja hoolitsusruumid ning teisel korrusel neli sviiti mõisahotelli külastajatele. Projekt valmis 2021 aasta teises pooles, 2022 tegelesime objektil autorijärelvalve ning täiendava projekteerimisega.

Olulisemad 2022. aastal teostatud, lõpetamisel või alustatud projektid olid: -Hotell Radisson Sky Tallinn, Rävala pst.3 t. EFTEN Sky OÜ Radisson COLLECTION -Padise mõisa SPA t. Padise Mõis OÜ -Selver DELICE, Solarise keskus, Tallinn t. SELVER AS -BON BON pesupood Viru keskuses t. Bon-Bon Lingerie Retail -Hotell Park Inn by Radisson Central Tallinn 3;4;5 korruse renoveerimine t. Central Hotell OÜ -Korter Tallinna vanalinnas t. eraisik -Korter Kadriorus t. eraisik -Eramu Nõmmel t. eraisik 2022 aastal töötajate arv ei muutunud, tööjõukulu oli kokku 38 734 eurot. Nõukogu liikmetele töötasu ega hüvitisi ei makstud.

Aasta jooksul tehtud investeeringutest uuendati jooksvalt projekteerimistarkvara ja arvutitöökohti.

2023 aasta eesmärgiks on stabiilsust hoida. Majanduskriisi tingimustes saab väljakutseks vajaliku töömahu tagamine ning kasvavate kulude kontrolli all hoidmine.

Finantssuhtarvud 2022 2021 (müügitulu-eelmise aasta

Käibekasv võrreldes eelmise aastaga (%) 31,53 17,95 müügitulu)/eelmise aasta müügitulu*100

VAIKLA DISAIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.