Rohkema info nägemiseks:

EHITUSKONSTRUEERIMISE JA KATSETUSTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1910; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHITUSKONSTRUEERIMISE JA KATSETUSTE kohta arvamuslugu!"

EHITUSKONSTRUEERIMISE JA KATSETUSTE OÜ hetkeolukord

Juba 1910 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta oli Ehituskonstrueerimise ja Katsetuste osaühingule 29. tegevusaasta.

Müügitulu oli aruandeaastal 239 tuhat eurot, mis on 17% suurem kui 2021. aastal.

Firma põhitegevusalaks on ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine (EMTAK klassifikaatori kood 71121). 2022.aasta tellimused koosnesid peamiselt ehituskonstruktiivsete osade projekteerimisest (80%) ja ehitusekspertiisidest (20%) .

Ettevõtte tulemusi mõjutavad eeskätt järgmised tegurid:

Projekteerimise ja ekspertiiside hindade taset mõjutab tavaliselt odavaima hinna eelistus pakkumistel, kuigi juba ilmneb töö kvaliteedi suurenev mõju otsuste tegemisel.

Vaatamata ehitusmaterjalide hinnatõusule ja ehitusmahtude vähenemisele, suutsime oma käivet suurendada. Euroopas toimuv sõda ja covid pandeemia on kahtlemata tööd raskendanud. Sellises olukorras pole 2023.a. käivet võimalik ennustada.

Jätkuvalt panustame töötajate erialase pädevuse ja kvaliteedi tõstmist kursuste kaudu ja erialakirjanduse abil. Ekspertiiside tegemisel võtame kasutusele uuemaid tehnilisi saavutusi, et tagada parimad tulemused ehitiste seisundi uuringutel. Projekteerimisel arvestame uueneva Ehitusseaduse mõjusid ja võtame kasutusele uusi arvutusprogramme.

Juhatus oli kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele antud organites osalemise eest töötasu ei makstud ja soodustusi ei antud.

Ehituskonstrueerimise ja Katsetuste OÜ põhilised suhtelised finantsnäitajad aruandeperioodi lõppedes on alljärgnevad:

Arvutusmetoodika 2022 2021

Müügitulu 238 980 204 094 käibevarad - lühiajalised

Käibekapital 59 169 51 695 kohustused

Lühiajalise võla käibevarad / lühiajalised 2 1,5 kattekordaja kohustused

Rahakordaja ehk sularaha/koguvara 0,6 0,8 maksevalmiduse aste

Omakapitali omakapital / bilansi maht 0,5 0,4 osatähtsus

EHITUSKONSTRUEERIMISE JA KATSETUSTE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.