Rohkema info nägemiseks:

COOP PANK AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 13357; jälgijaid - 453. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta COOP PANK AS kohta arvamuslugu!"

COOP PANK AS hetkeolukord

Juba 13 357 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 453 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Coop Pank AS-i kontserni (kasutatud mõistena ka „konsolideerimisgrupp“, „Pank“) kuuluvad seisuga 31.12.2022 järgmised ettevõtted: Coop Pank AS, Coop Liising AS, Coop Finants AS, Coop Kindlustusmaakler

AS ja SIA Prana Property. Neist neli esimest on registreeritud Eesti Vabariigi äriregistris ja SIA Prana Property

Läti Vabariigi äriregistris.

KONTSERNI STRUKTUUR osalus 100% osalus 100%

COOP LIISING AS COOP liisingtegevus KINDLUSTUSMAAKLER AS kindlustusvahendus

EMAETTEVÕTE

COOP PANK AS pangandus osalus 100% osalus 100%

COOP FINANTS AS SIA PRANA PROPERTY tarbimisfinantseerimine kinnisvaraalane tegevus

Strateegia

Panga käekiri strateegiliste eesmärkide saavutamiseks on järgmine.

Eestimaine pank. Coop Panga omanikud on valdavalt kodumaised investorid. Panga klientideks on kõik eestimaalased. Kõik meie otsused tehakse Eestis. Meie töötajad, juhatus ja nõukogu istuvad ühe laua taga, kasvõi iga nädal. Arvestades sektori viimase aja sündmusi, võib näha ühiskondlikku poolehoidu kodumaisel kapitalil põhinevate pankade suhtes. Pank soovib oma tegevusega anda panuse Eesti inimeste ja ettevõtete arengusse ning toetada seeläbi Eesti majanduse arengut. Selle missiooni täitmisel teeme proaktiivset koostööd Eestimaa ettevõtjatega, kes vajavad finantseerimistuge oma äriplaanide elluviimisel nii maapiirkondades kui ka linnades. Toetades ettevõtete arengut väljaspool suurlinnu, aitame kaasa Eesti regionaalsele arengule ning loome inimestele võimaluse elada just sellistes Eestimaa paikades, kus nad soovivad.

Igapäevapangandus ja finantseerimisteenused. Coop Pank näeb oma tugevusi ja sellest lähtuvaid kasvuvõimalusi eelkõige igapäevapanganduse (konto, maksed, pangakaart, sularaha, hoiused) ning finantseerimisteenuste (eluasemelaen, liisingfinantseerimine, tarbimislaen, krediitkaart, ärilaen) pakkumises.

Lisaks vahendame klientidele kindlustusmaakleri kaudu levinumaid varakindlustustooteid (liikluskindlustus, kaskokindlustus, kodukindlustus, reisikindlustus, ostukindlustus).

Oleme kiired. Meie tegutsemisviis on alati ja kõikjal kiire – eraklient saab elektroonilistes kanalites avada konto u 3 minutiga, välkmaksed tehakse sekunditega, erakliendi väikelaenu ja krediitkaardi otsuse teeme u5 minutiga, kodulaenu ja autoliisingu otsuse teeme ühe tööpäeva jooksul.

Inimnäoga pangandus. Ajal, mil valdavaks trendiks on digitaliseerimine ja teenindus elektroonilistes kanalites, läheb Coop Pank sama teed, kuid eristub selle poolest, et pakub klientidele finantsteenuste

COOP PANK AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.