Rohkema info nägemiseks:

FUJITSU ESTONIA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5526; jälgijaid - 144. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FUJITSU ESTONIA AS kohta arvamuslugu!"

FUJITSU ESTONIA AS hetkeolukord

Juba 5526 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 144 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Fujitsu Estonia tegevusvaldkondadeks on : • IT-infrastruktuuri hooldus-, haldus- ja juhtimisteenused; • tarkvaralahenduste analüüs, disain, arendamine, testimine ja juurutamine; • arvutustehnika remont, hooldus ja müük; • arvutitöökohtade kasutajatoe teenused; • Fujitsu korporatsioonisiseste teenuste osutamine.

Viimase majandusaasta jooksul suurenes käive 9% eelmise finantsaastaga võrreldes (2021/2022: vähenes 3%). Töötajate arv vähenes kasutajatoe arvelt. Finantsaasta jooksul keskmiselt oli meil 353 (2021/2022 389 ) töötajat. Tööpindu oli kokku kasutusel 3430 m2 (Tallinnas, Tartus ja Pärnus).

Tarkvaralahenduste kogukäive suurenes 34% eelneva majandusaastaga võrreldes, moodustades 27% kogu ettevõtte majandusaasta tulust.

Kasutajatoe teenuste maht vähenes võrreldes eelmise majandusaastaga. Majandusaasta jooksul vähendati töökohti, lõpetati läti- ja leedukeelse toe pakkumine. Samas säilis võimalus pakkuda karjääriteed ning huvitavaid väljakutseid olemasolevatele kasutajatoe töötajatele. Automatiseerimine on võimaldanud inimestel tegeleda keerulisemate, mittestandardsete olukordadega ning tehisintellekti toega virtuaalassistendid on jätkusuutliku ja kaasaegse kasutajatoe osa. Kasutajatoe osakond teenindab kliente eesti, soome, rootsi, vene, taani, saksa, norra ja inglise keeltes.

Möödunud majandusaastal vähenes Fujitsu kontserni EMEIA haru teenindav finantsteenuste ja tarneahela juhtimise osakond, mille töötajate arv on 72.

Riistvara remondiosakonna teenuste maht vähenes 8%, välisturgudele tehtavate tööde osas.

IT-infrastruktuuri alaste teenuste maht püsis tervikuna samal tasemel. Klientidele osutatakse kompleksset tugiteenust nende IT süsteemide haldamisel (kasutajatoe teenused ja on-site tugi).

Riistvara toodete müük suurenes koos tarneahela juhtimisega seotud teenustega, moodustades kokku 18% tõusu eelmise aastaga võrreldes.

Järgmisel majandusaastal jätkame koostööd oma pikaajaliste tellijatega/partneritega ning ühtlasi loome ka uusi partnerlussuhteid Fujitsu globaalsete partneritega edendamaks äri Eestis. Olulise rõhu asetame jätkuvalt eksporttöödele, kuid plaanime suurendada turuosa ka kohalikul turul ning seda ka IT-infrastruktuuri, küberturbeteenuste ning partnerite ärilahenduste alaste teenuste osas.

Remondi- ja infrastruktuuri alaste teenuste ampluaad laiendame nii teenuste liikide kui ka nende komplekssuse osas. Remondiosakonna töömahtu plaanime suurendada peamiselt Eesti turule tehtavate tööde arvel.

Nii kasutajatoe kui ka finantsteenuste suunal plaanime töötajate arvu väikest kasvu või stabiilsust nii

Tallinnas, Tartus kui ka Pärnus.

Fujitsu juhtkonna eesmärk järgneval aastal on organisatsiooni jätkuv areng, toetades kliente nende poolt püstitatud eesmärkide saavutamisel ning mõistes nende vajadusi. Fujitsu on oma klientidele strateegiline partner, pakkudes väärtust loovaid IT

FUJITSU ESTONIA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.