Rohkema info nägemiseks:

SEPA KESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1218; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEPA KESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

SEPA KESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sepa Keskus põhitegevuseks 2022 a oli endale kuuluvate mitteeluruumide haldamine ja üürileandmine teistele ettevõtetele äritegevuseks aadressidel Sepa 21, Sepa 21a ja Turu 45b Tartus.

2022 aasta eesmärgiks oli ruumide täituvuse hoidmine olemasoleval tasemel ja tegevuskulude hoidmine jätkuvalt madalatena, et jääda kasumisse. 2022 aasta eesmärk sai täidetud.

Koroonaviiruse (Covid-19) levik maailmas ja Eestis mõjutas ettevõtte majandustegevust mõningal määral. Kulude kontrolli all hoidmine võimaldas ära hoida suurema negatiivse mõju.

2023 aasta eesmärgiks on hoida ruumide täituvus olemasoleval tasemel ja hoida tegevuskulud jätkuvalt madalatena, et ka 2023 aastal oleks võimalik jääda kasumisse.

Osaühingu keskmine töötajate arv 2023 aastal oli 7 ja nende palkade kogusumma oli 122802 eurot, selles juhatuse liikme palk 13620 eurot.

Rein Pant juhatuse liige

SEPA KESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.