Rohkema info nägemiseks:

PRIME PARTNER AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kiire käibega tarbekaupade hulgimüügiga, olles üks vanimaid Baltikumi ettevõtteid, mis pakub mitmekülgset tootevalikut oma kaubamärkide kaudu, näiteks Smile®, Elise®, McLean® ja Prime Light®.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Prime Partner AS on tõeline veteran Baltikumi hulgikaubandusmaastikul, alustades tegevust juba 1996. aastal. Ettevõte on kujunenud üheks juhtivaks kiire käibega tarbekaupade hulgikaubandusettevõtteks, mille missiooniks on pakkuda tarbijatele mitmekülgseid ja kvaliteetseid tooteid.

Prime Partner AS on läbi aastate arendanud oma äri ja tugevdanud positsiooni Baltikumi ja Põhjamaade turul. Ettevõte on tuntud oma kiire käibega tarbekaupade turustamise ja tootearenduse poolest. Lisaks on Prime Partner ASil uhke valik omaloodud kaubamärke, nagu Smile®, Elise®, McLean® ja Prime Light® , mis on jõudnud paljudesse kodudesse ning saavutanud tarbijate usalduse.

Alates 2010. aastast on ettevõte suunanud pilgu ka rahvusvahelistele turgudele, alustades tarneid Soome. Tänaseks on Prime Partner AS näidanud end mitte ainult Eesti ja Läti, vaid ka Soome, Rootsi ja Norra turul. Ettevõte on tunnustatud Eesti ettevõtete konkurentsivõime edetabelis ning omab kõrget "A" krediidireitingut, mis kinnitab selle finantsstabiilsust.

Aastal 2010 käivitus uus, kaasaegne laokompleks, mis tõstis Prime Partner ASi logistilise infrastruktuuri tipptasemele. Suurem ja funktsionaalsem ladu mitte ainult ei võimalda laiendada kaubavalikut, vaid tagab ka kiire logistilise teeninduse jaekaupmeestele. Lisaks on ettevõte teinud olulisi investeeringuid infotehnoloogiasse, võimaldades efektiivset tarneahela ja laovarude juhtimist.

Prime Partner AS on kantud eesmärgist tagada tarbijate täielik rahulolu. Ettevõte on loonud mitmeid tuntud kaubamärke, mille eesmärk on pakkuda tarbijatele positiivseid ostukogemusi. Kaubamärkide arendus on suunatud sellele, et tarbijad tunneksid end rahulolevatena ja lojaalsetena, luues usaldusliku sideme jaepartnerite ja klientide vahel.

Võta ühendust ja avasta parimad lahendused!

KONTAKT

Oleme valmis pakkuma parimaid tarbekaupade hulgimüügi lahendusi. Võtke meiega ühendust ja avastage, kuidas saame koos luua tugeva ja vastastikku kasuliku partnerluse. Prime Partner AS - Teie usaldusväärne partner tarbekaupade hulgimüügis!

PRIME PARTNER AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina O.

Efektiivne ja sõbralik klienditugi. Väga rahul oma ostudega.

- Linda H.

Tooted vastavad alati ootustele, kiire tarne.

- Toomas G.

Suurepärane kaubavalik ja paindlikkus.

PRIME PARTNER AS tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Prime Partner AS on kaubandusettevõtte, mille tegevusalaks on kiire käibega tarbekaupade tootearendus, tootmine ja turustamine. Meile kuuluvad omaloodud terviklikud tootekategooriad, milles on kaubamärgid McLean, Smile, Elise ja PrimeLight. Toote arenduses oluline aspekt on luua kvaliteetseid ja kestvaid tooteid, läbi mille hoida keskkonda ja suunata kliente tarbima vastutustundlikult ning mõistlikult. Lisaks omatoodangule esindame rahvusvaheliselt tunnustatud kaubamärke Energizer, Philips, Kodak jt. Viimastel aastatel oleme oluliselt suurendanud koostööpartneritele soovitud

Dropdown

kõik artiklid

Tarbijate rõõm: Prime Partneri kaubamärkide lugu

Prime Partner AS on kujundanud oma ärisuuna mitte ainult kiire käibega tarbekaupade hulgimüügi vallas, vaid on ka loonud mitmeid silmapaistvaid kaubamärke, mis
ssb.ee
Prime Partner AS on kujundanud oma ärisuuna mitte ainult kiire käibega tarbekaupade hulgimüügi vallas, vaid on ka loonud mitmeid silmapaistvaid kaubamärke, mis on leidnud tee kodudesse üle Baltikumi ja Põhjamaade. Üks neist tuntud kaubamärkidest on McLean®, mis on osa meie laiahaardelisest tootevalikust. McLean® kaubamärgi all pakume laias valikus professionaalseid puhastus- ja kodukorruptseid tooteid. See hõlmab erinevaid prügikotte, kodumajapidamise kindaid, mikrokiudlappi, põrandalappe ja -mopikomplekte. McLean Professional toob professionaalsete puhastusvahendite ja oskuste varustamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.