Rohkema info nägemiseks:

E-AUDIT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme tegutsenud 25 aastat, pakkudes üle Eesti kõrgkvaliteedilisi audiitorteenuseid, pidades silmas klientide individuaalseid vajadusi ja ärimudeleid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tutvuge E-Auditiga - meiega muutub finantsauditeerimine teie ettevõtte jaoks lihtsaks ja usaldusväärseks kogemuseks. Oleme alates aastast 1993 olnud Lõuna-Eesti juhtiv audiitorbüroo, pakkudes kõrgekvaliteedilist auditeerimisteenust klientidele üle Eesti. Meie põhiväärtused – usaldusväärsus, konfidentsiaalsus, kompetentsus ja personaalsus – moodustavad meie tegevuse alustala, tagades Teie ettevõtte finantsseisundi täpsuse ja turvalisuse.

Miks valida meid? Meie pühendumus Teie äriõnnestumisele on meie kireks. Teie usaldus on meie jaoks kõige tähtsam ning me töötame selle nimel, et pakkuda Teile rahulikku meelerahu, teades, et Teie finantsandmed on usaldusväärse partneri hoolde usaldatud.

Meie kogenud meeskond ei piirdu pelgalt numbritega. Me mõistame sügavuti Teie ärimudelit, pakkudes personaalset lähenemist vastavalt Teie ettevõtte vajadustele. Olgu tegemist finantsauditiga, pakendiauditiga, finantsnõustamise või ärianalüütikaga, meie eesmärk on pakkuda praktilisi ja tulemuslikke lahendusi, mis aitavad Teil oma finantstegevust paremini juhtida.

E-Audit on rohkem kui lihtsalt audiitorbüroo. Oleme Teie usaldusväärne partner, kes aitab Teil saavutada oma finants- ja ärieesmärke. Valides meid, valite pikaajalise koostööpartneri, kes mõistab Teie ettevõtte ainulaadsust ja vajadusi.

Rohkem infot meie ja meie teenuste kohta leiate meie kodulehelt!

E-audit

E-AUDIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina P.

Suurepärane teenindus ja usaldusväärne nõustamine.

- Katrin L.

Aitäh meeldiva kogemuse eest! Teie meeskond oli alati abivalmis ja lahendas kõik minu küsimused kiiresti.

- Riina K.

Hindan teie kannatlikkust ja pühendumust klientidele.

E-AUDIT OÜ tegevusaruanne 2022

E-Audit OÜ on 1993 aastal asutatud audiitorteenuseid osutav ettevõte. E-Audit OÜ tegevusalad koos sisukirjeldusega: 1. Auditid on kindlustandvad teenused, mis loovad organisatsiooni poolt esitatud finantsinformatsioonile kvaliteeditempli ning kinnitavad selle vastavust seadusandlusele ja heale tavale. Auditi tulemusena: (cid:127) anname ettevõtte omanikele suurema kindlustunde. (cid:127) anname ülevaate ja analüüsime, kas aastaaruande seisukohalt olulist informatsiooni genereerivad protsessid ja süsteemid on läbitud korrektselt. (cid:127) anname tagasisidet tegevus-, sisekontrolli- ja

Dropdown

kõik artiklid

Rendilepingute kajastamine rentniku raamatupidamises

Rendi kajastamiseks on oluline mõista, kas tegemist on kasutus- või kapitalirendiga, ning seda määravad rendilepingu tingimused ja vara omandiõiguse ülemineku h
ssb.ee
Rendi kajastamiseks on oluline mõista, kas tegemist on kasutus- või kapitalirendiga, ning seda määravad rendilepingu tingimused ja vara omandiõiguse ülemineku hetk. Mittekatkestatava rendiperioodi määratlemine on oluline, eriti tähtajatute või automaatselt uuenevate lepingute puhul, ning see sõltub majanduslikest tingimustest, näiteks võimalusest rendilepingut majanduslikult põhjendatud viisil katkestada. Lisaks käsitlesite müügi-tagasirenditehinguid, kus ettevõte müüb vara ja rendib selle tagasi. Selliste tehingute kajastamine sõltub müügihinna ja vara õiglase väärtuse erinevusest ning võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.