Rohkema info nägemiseks:

TONY OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lisaks luksusele pakume ka mugavust, sest asume Raekoja platsi ees!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartu, Eesti ajalooline pärl, peidab endas mitmeid arhitektuurilisi aardeid, mille hulgas sillerdab eriti eredalt Hotell Draakon. Kuuludes kuninglikku Tartu Vanalinna arhitektuurikompleksi, pakub see võrratu kombinatsioon barokist ja klassitsismist ning on ideaalne peatuspaik neile, kes soovivad ajaloo hõngu tänapäevase luksusega kombineerida.

Hotell Draakon võlub juba oma välisilme poolest, asudes arhitektuurilises sõlmpunktis Tartu Raekoja platsil. Siin saab kogeda 18. sajandi barokk-stiili sulandumist 19. sajandi alguse klassitsismiga, kus restoranihoone ja hotellihoone moodustavad harmoonilise dueti ajastutevahelises tantsus.

Hotelli kõrval kõrgub uhkelt 1789. aastal ehitatud Raekoda, mis on justkui ajarännak varasemasse aega. Lisaks naudi läheduses asuva Tartu Ülikooli ajaloolise peahoone ja 13. sajandi Jaani kiriku võlu, mis muudavad selle piirkonna tõeliseks ajalooliseks aardekambriks.

Hotell Draakoni külalislahkus ei piirdu vaid imelise arhitektuuriga. Restoran Draakon, õllekelder ja toitlustusteenused rühmadele pakuvad võimalust sukelduda Eesti maitsete maailma ning nautida traditsioonilist külalislahkust tänapäevases võtmes. Eriliselt hõrgutav on Draakoni erimenüü, mis võlub kõiki gurmaane ja avastajaid.

Kui otsid erakordset kohta konverentsideks või sündmuste korraldamiseks, siis Hotell Draakon pakub mitmeid võimalusi. Konverentsiruumid ja auditoorium, kus kohtuvad ajalooline elegants ja kaasaegsed mugavused, muudavad igasuguse ürituse unustamatuks elamuseks.

Oleme uhked jagama Tartu ajalugu ja võimalust kogeda selle võlu Hotell Draakoni kaudu. Astu meie uksest sisse ning luba endale ajatu elegants ja mugavus, mis jäävad meelde veel pikaks ajaks.

Avasta Hotell Draakoni võlu ise! Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse sinu erivajadustele. Oleme siin, et muuta sinu elamus unustamatuks – ajalooline luksus ootab sind Tartu südames!

Tere tulemast Hotelli Draakon!

KONTAKT

TONY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Roomet L.

Hotell Draakoni konverentsiruum ja auditoorium on ideaalsed kohtumispaigad äriüritusteks ja seminarideks. Olen korraldanud mitmeid sündmusi seal ning nende professionaalne meeskond on alati aidanud tagada suurepärase sündmuse õnnestumise. Aitäh!

- Jaan T.

Hotell Draakoni restoran ja õllekelder on tõeline kulinaarne nauding! Nende menüüs on lai valik hõrgutavaid roogasid ja kohalikke maitseid. Atmosfäär on võluv ning teenindus laitmatu.

- Kaisa N.

Suurepärane toitlustus - kõik oli maitsev ja teenindus oli sõbralik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas aitab Hotell Draakon Teil luua unikaalse konverentsikogemuse?

Konverentsi korraldamine on suur vastutus, mis nõuab hoolikat planeerimist ja tähelepanu igale detailile. Üks oluline aspekt, mis mõjutab ürituse üldist õnnestumist, on konverentsipaik. Tartu ajaloolisel Raekoja platsil asuv Hotell Draakon pakub mitte ainult ajatu elegantsi, vaid ka inspireerivat keskkonda, mis muudab iga konverentsi meeldejäävaks sündmuseks. Hotell Draakoni konverentsiruumid ei ole lihtsalt tavalised koosolekuruumid – need on sümfoonia ajaloolise elegantsi ja kaasaegse mugavuse vahel. Konverentsiruumide atmosfäär inspireerib loovust ja loob soodsa keskkonna produktiivseks

Dropdown

kõik artiklid

TONY OÜ tegevusaruanne 2022

TONY OÜ on ettevõte, mis on 2022. aastal tegutsenud majutuse ja toitlustuse valdkonnas. Selle põhitegevusvaldkond on majutus, mis on aidanud ettevõttel saavutad
ssb.ee
TONY OÜ on ettevõte, mis on 2022. aastal tegutsenud majutuse ja toitlustuse valdkonnas. Selle põhitegevusvaldkond on majutus, mis on aidanud ettevõttel saavutada märkimisväärse 99% käibe. See näitab, et TONY OÜ on oma valdkonnas tugev konkurent, kes suudab pakkuda kvaliteetseid majutusteenuseid, mis on klientide seas väga nõutud.2022. aastal suurenes TONY OÜ müügitulu võrreldes 2021. aastaga 1,9 korda. See on märkimisväärne kasv, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust laiendada ja suurendada oma klientide arvu. See on oluline saavutus, arvestades, et majutus- ja toitlustussektor on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.