Rohkema info nägemiseks:

RKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
kohtumised, Suulised tõlked, dokumendid, teabetekstid, tehnilised juhendid, juriidilised lepingud, konverentsid, vestlused, rootsi, inglise

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RKT OÜ maailma, kus keel ei ole takistus, vaid sild inimeste ja ettevõtete ühendamiseks üle kogu maailma. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume terviklikke keelelahendusi, sealhulgas kirjalikke tõlkeid, keeleõpet ja tõlketeenuseid.

Alates meie loomisest oleme pühendunud keelebarjääride lõhkumisele ja sujuva suhtluse võimaldamisele. Olgu teil vaja kirjalikke tõlkeid oma äridokumentide jaoks, soovite avardada oma silmaringi keeleõppe kaudu või vajate rahvusvahelistel üritustel osalemiseks kogenud tõlketeenuseid, oleme siin, et teenindada teid suurepärasuse ja täpsusega.

Meie oskuslikud lingvistid on spetsialiseerunud mitmesugustele keeltele, sealhulgas eesti, inglise, rootsi, vene ja saksa keelele, tagades, et teie sõnum ei oleks lihtsalt tõlgitud, vaid kultuuriliselt kohandatud ja täpselt edastatud. Oleme uhked oma põhjaliku tähelepanu üle detailidele ja pühendumusele pakkuda tipptasemel teenuseid, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele.

RKT OÜ-s tegutseme uskumusega, et iga sõna loeb. Meie tõlketööd on rohkem kui lihtsalt teksti teisendamine ühest keelest teise; need on originaalsõnumi olemuse ja nüansside säilitamise kohta. Meie keeleõppe programmid on kohandatud selleks, et aidata teil või teie töötajatel uut keelt tõhusalt omandada, suurendades isiklikku kasvu ja professionaalseid võimalusi.

RKT-ga ei ületa te ainult keeltevahelist lõhet; te avate maailma täis võimalusi. Las me oleme teie partneriks sellel globaalse suhtluse teekonnal.

KONTAKT

RKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Suurepärane teenindus ja täpne tõlge.

- Liina

Meeldiv koostöökogemus, täpsed tulemused.

- Kristiina

Tänulik suurepärase töö eest. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RKT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RKT põhitegevus on tõlketeenuste osutamine. OÜ RKT müügitulu oli 2022.aastal 19 809 eurot. Teenust osutati juriidilistele isikutele Eestis, Ungaris, Leedus, Lätis, Rootsis ja Suurbritannias. OÜ RKT osakapital on 3 500 eurot ja see ei muutunud 2022.aastal. Töötajate keskmine arv oli 1. Töötasude kogusumma ilma sotsiaalmaksudeta oli 7 643 eurot. Teiste firmade aktsiaid ei ole omandatud ja pikaajalisi võlakohustusi ei ole võetud.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet tõhusaks kultuuridevaheliseks suhtluseks

Järjest globaliseeruvas maailmas on kultuuridevahelise suhtluse oskus ülioluline. Nii ettevõtetele kui ka üksikisikutele tähendab tõhus kultuuridevaheline suhtl
ssb.ee
Järjest globaliseeruvas maailmas on kultuuridevahelise suhtluse oskus ülioluline. Nii ettevõtetele kui ka üksikisikutele tähendab tõhus kultuuridevaheline suhtlus paremaid suhteid, suurendab rahvusvahelist koostööd ja võib olla oluline konkurentsieelis. Kultuuridevaheline suhtlemine toob kaasa ainulaadsed väljakutsed, nagu keelebarjäärid, mittesõnalised arusaamatused ja erinevad sotsiaalsed etiketid. Nende väljakutsetega toimetulek nõuab tahtlikkust, mõistmist ja strateegiat. Arenda kultuuriteadlikkust Enne kultuuridevahelistesse suhtlustesse astumist võta aega, et õppida teise kultuuri

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.