Rohkema info nägemiseks:

OBI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1386; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OBI OÜ kohta arvamuslugu!"

OBI OÜ hetkeolukord

Juba 1386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ OBI põhitegevuseks oli ja on premiumklassi kaubamärgi/märkide jaemüük esinduskaupluses.

2010.aasta teisel poolel läbirääkimised Saksamaa firmaga Marc Cain GBMH 2011. avati Tallinnas esinduskauplus MARC CAIN ( monobrand)- aadressil Väike-Karja 10, ettevõte alustas aktiivset tegevust.

2017 september tegime uue lepingu Marc Cain-ga mis lubas meil edasi tegutseda multibrand kauplusena mis on patendeeritud nimetusega Q

BOUTIQUE ( tähendusega - quality boutique) .

Q BOUTIQUE koondab enda alla erinevad premiumklassi kaubamärgid.

2018 tekkisid Saksamaal MARC CAIN-s endas lisaks tarne ja tootmise probleemid - toodete massilised canceldused. Sellest tingituna 2018 aasta lõpuga sai nendega vormistatud koostöö lõpp.

Samal ajal alustasime koostööd : 1. PESERICO - Itaalia premiumklassi tippbrand. 2019 jaanuar saabus esimene delivery,kevadhooaeg osutus nendega väga õnnestunuks, 2019 sügis-talvised kaubad tellitud juba 35% rohkem mis saabuvad meie müüki 2019 juuni/ juuli.

2. HERNO - Itaalia premiumklassi tippbrand, algus 2019 august 3. AIRFIELD - Austria premiumklassi tippbrand, algus 2019 august, lõpp 2021(Austria ettevõte lõpetas tegevuse seoses pandeemiaga) 4. LORENA ANTONIAZZI - Itaalia premiumklassi tippbrand , algus 2020 juuli 5. ANTONELLI FIRENZE - Itaalia premiumklassi brand, algus 2023 aprill

Kuna uute brandidega koostöö alustamine on alati seotud ettemaksetega (hooaja kollektsioonide sisseostude kinnitamiseks)siis on esinenud hilinemisi jooksvates kohalikes maksetes mis on aga olnud kooskõlastatud maksuametiga.

Meie brandiportfellis on nüüdseks : PESERICO, HERNO, LORENA ANTONIAZZI, ANTONELLI FIRENZE . Ümberkorraldused on tänaseks tehtud, lepingulised tingimused marginaalide osas väga head.

2021 majandustegevus lõppes kahjumiga -18790 eurot, mis otseselt tingitud covid piirangutest, inimeste ostukäitumise alalhoidlikusest ja jätkuvalt turismi puudumisest.

2022 majandustegevus lõppes kasumiga 2433 eurot.

2023 jaanuar vahetas kauplus asukohta aadressile Pärnu mnt.12 - soodsamad renditingimused, parem lokatsioon.

OBI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.