Rohkema info nägemiseks:

KERNO EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 583; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KERNO EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

KERNO EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 583 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Kerno Eesti on asutatud 1992. aastal ja tegeleb kaitseriietuse ja vahendite tootmisega. Põhilised tooted on vihmariietus ja ühekordseks kasutamiseks mõeldud vooditarbed, kitlid, surnusärgid, kombinesoonid, mütsid, puuvillasest kangast töörõivad jms. Osaühing valmistab tellija materjalist ja vastavalt tellimusele Soome firmadele õmblustooteid.

2022. aasta kogutoodangust 100 % moodustas väljavedu Soome Vabariiki. 2022.aasta algas väga suure elektrihinna tõusuga, mis tekitas firmale kohe aasta alguses ülisuure miinuse. Tellimuste arv on enam-vähem jäänud samaks, aga nagu ikka riigitellimustega (Soome partner) saavad rahad enne aasta lõppu otsa ja tellimused vähenevad. Makseraskusi oli ja on ilmselt ka edaspidi. Maksu- ja Tolliameti võlad oleme ajatanud. Kaalusime tõsiselt ettevõtte sulgemist, kuid Soome partnerid soovivad siiski meilt edaspidi toodangut osta. Meie toodang on väga spetsiifiline ja Euroopas taolist toodangut enam ei tehta ning Hiina kaupa osa tellijaid ei soovi osta, siis otsustasime veel jätkata tootmist.

Aruandeaasta lõppes küll suure kahjumiga, aga käesolevaks hetkeks oleme suutnud jääda kasumisse. Oleme tegutsenud juba üle kolmkümne aasta ja loodame, et suudame tegevust jätkata.

Kerno Eesti osaühing on jätkuvalt tegutsev äriühing ning tegeleb väljakujunenud tegevusaladel ning vastavalt tarbijate nõudlusele.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Ärikasumimarginaal, % -7,80 0,74

Puhaskasumimarginaal, % -9,76 -0,70

Omakapitali määr , % 28,72 28,74

Töötajate keskmine arv 6 7

Tööjõu kulu töötaja kohta aastas, eutot 10 855 12 166

Ärikasumimarginaal ärikasum / müügitulu, %

Puhaskasumimarginaal puhaskasum / müügitulu, %

Omakapitali määr omakapital / koguaktivad, %

Tööjõu kulu töötaja kohta aastas tööjõukulu / töötajate keskmine arv

Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Eraldi juhatuse tasu pole makstud. Ei ole ka sõlmitud täiendavaid lepinguid ja kokkuleppeid tegevjuhtkonna tagasikutsumisel neile tasude ja hüvitiste maksmiseks.

KERNO EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.