Rohkema info nägemiseks:

SONOTRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 997; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SONOTRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

SONOTRADE OÜ hetkeolukord

Juba 997 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sonotrade põhitegevusalaks on meditsiiniseadmete turustamine ka hooldus. Ettevõtte osakud kuuluvad Mart Seer´ile.

Äritegevuse ülevaade 2022.aastal oli OÜ Sonotrade äritulu 625249.- eurot, mis on 12,7% suurem kui aastal 2021. See oli umbes selline, nagu oodata võis. Tubli tulemus tuli seadmete müügist. Käibest moodustas põhilise osa kodumaine müük, eksporditi vaid 3,4% ulatuses kogukäibest, peamiselt Lätti.

- biopsia ja kateetrid 286652 eurot (+21,9%) - kardiotokograafid ja nende tarvikud 115914 eurot (-5,7%)Selle tootegrupi osas peaks tuleval aastal ees ootama kasv, sest vanemat aparatuuri hakkatakse välja vahetama ja tootja ei pea enam tagama varuosadega kindlustatust sest tootmise lõpetamiseston 10 aastat möödas.

- Kiwi vaakumekstraktorid on leidnud kindla koha haiglate sünnitustubades 43298.- eurot (+17,2%), kuid suurem müügitõus saab tulla selle tote edukusest teistes Baltimaades.

Keidsime uued ja huvitavad sünnitusabi tooted, mis võiksid huvi pakkuda kõigile haiglatele - Fetal Pillow ja mõõtekotiga aluslina.

Jätkame aktuiivselt koostööprojekti Lätis firmaga SIA GenMedica Baltic STAN-ide ja Kiwide müügil.

Aruandeperioodi kasumiks kujunes 13818.- eurot.

2022.aastal uurimis-ja arendustegevuse projektidega seotud väljaminekuid ei olnud.

Samuti ei ole selliseid kulutusi ette näha tuleval aastal.

Töötajate töötasu üldsumma oli 84645.- eurot, s.h. juhatuse liikme - tegevdirektori töötasu 32964.- eurot.

Töötajate keskmine arv aruandeperioodil oli 4 inimest.

Tulevaks perioodiks paneb kindlasti oma panuse üldine majanduse elavnemine, mis küll mõningase viivitusega kuid igal juhul põhjustab ka haiglate rahastamise paranemist nuing nende poolt tellitavate seadmete müügi kasvu. Põhilised suunad järgmiseks aruande perioodiks: 1. STAN-metoodika juurutamise jätkamine Lätis ja Leedus 2. Kiwide parem tutvustamine Lätis ja Leedus.

3. Uute toodete totvustamine Lätis ja Leedus.

Sellistes tingimustes on eriti tähtis jätkata senist tegevuskava, mis on kuvandanud OÜ Sonotrade, kui usaldusväärset partnerit, kes - pakub kvaliteetset kaupa - osutab kvaliteetset müügijärgset teenindust - on näidanud, et kokkulepped kehtivad ka ilma allkirjata - toob pidevalt turule uusi, innovatiivseid lahendusi.

Juhatuse liige

Mart Seer

SONOTRADE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.