Rohkema info nägemiseks:

EMERI KAUBANDUSE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1938; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EMERI KAUBANDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

EMERI KAUBANDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1938 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 33 korda.

Tegevusaruanne 2022

Emeri Kaubanduse OÜ tegutseb alates 1995 aastast. Ettevõtte põhitegevuseks on jahutatud ja külmutatud toidukaupade hulgimüük ning spetsialiseeritud kaubavedu maanteel (jahutatud ja külmutatud toidukaupade vedu ja logistika). Kõrvaltegevusena lisandub oma kinnisvara rendi ja käitlemisega seotud tegevused, muude kaupade müük ja erinevate teenuste müük (seadmete rent, remont ja hooldus, reklaamiteenused jne), mis on enamasti seotud põhi- ja kõrvaltegevustega.

Emeri Kaubanduse OÜ 2022 aasta müügitulu 26 protsendise kasvu põhjustas üldine hinnatõus koos müügimahtude kasvuga, nii kaupade kui ka teenuste osas. Sellest tulenes ka kasumi 38 protsendine kasv vaatamata energia ja energiakandjate hindade olulisele tõusule. Nii ostjatega kui ka tarnijatega on sõlmitud pikaajalised koostöölepingud, mis tagab ettevõtte tegevuses tasakaalu. Aruandeaasta lõpu seisuga on Emeri

Kaubanduse OÜ sõlminud töölepingud kahekümne töötajaga. Investeeringutest uuendati transpordivahendeid veoteenustega seotud tegevuste parandamiseks.

2023 aastal jätkatakse tegevust kõigil tegevusaladel. Väikeettevõttena üritame üldise inflatsiooni ja hindade ebastabiilsuse juures võimalikult kiiresti reageerida muudatustele ning tagada seeläbi müügitulu kasv ja kasum. Pikaajalisi investeeringuid ei ole plaanis, kuid jätkame autopargi uuendamist ning kinnisvara väikesemahulisi remonditöid.

Emeri Kaubanduse OÜ aktiivne majandustegevus jätkub.

EMERI KAUBANDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.