Rohkema info nägemiseks:

EESTI KESKKONNATEENUSED AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti Keskkonnateenused AS on juhtiv jäätmekäitlus- ja kommunaalteenuseid pakkuv ettevõte, mis spetsialiseerub olmejäätmete kogumisele, ehitusjäätmete käitlemisele, taaskasutatavate jäätmete kokkuostule ning mitmetele muudele keskkonnahoidlikele teenustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti Keskkonnateenused AS on Eesti juhtiv jäätmekäitlus- ja kommunaalteenuseid pakkuv ettevõte, kelle visiooniks on luua keskkonnasõbralikum ja jätkusuutlikum tulevik. Pühendunud olmejäätmete kogumisele ning mitmekülgsetele jäätmevaldkonna teenustele, on ettevõte muutunud usaldusväärseks partneriks enam kui 100 000 kliendile Eestis.

Eesti Keskkonnateenused laiendab oma mõjuvaldkonda kaugemale kui vaid olmejäätmete käitlemine. Ettevõte tegeleb aktiivselt teisese toorme, ehitusjäätmete ning erinevate jäätmete kogumise ja käitlemisega, luues sellega ressursitõhusaid lahendusi. Talvisel ajal võtab ettevõte enda hoole alla ka teede ja tänavate hoolduse mitmetes piirkondades.

Aastas üle 250 000 tonni jäätmeid käitlev kontsern on suunanud oma jõupingutused ka integreeritud töötervishoiu, tööohutuse, kvaliteedi ja keskkonna juhtimisele vastavalt ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 standarditele. Ettevõte ei paku mitte ainult teenuseid, vaid võtab endale ka vastutuse jätkusuutliku arengu eest, pidades silmas nii töötajate ohutust kui ka keskkonnahoidu.

Eesti Keskkonnateenused on kättesaadav suuremates Eesti keskustes ja nende ümbruses, pakkudes mitmekülgseid teenuseid nii äri- kui eraklientidele. Äriklientidele hõlmavad teenused ohtlike jäätmete ja elektroonika käitlemist, dokumentide ja kaupade hävitust, ehitus- ja koristusjäätmete käitlemist, taaskasutatavate jäätmete materjalide kokkuostu, teede ja tänavate hooldust ning muid spetsiifilisi teenuseid. Erakliente teenindatakse korraldatud jäätmeveo, ehitus- ja koristusjäätmete kogumise ja vedu, olmejäätmete konteinerite, jäätmejaamade ja Big Bag lahendustega.

Eesti Keskkonnateenused kutsuvad nii äri- kui erakliente ühinema nendega teekonnal jätkusuutlikuma keskkonna suunas. Jäätmekäitlus muutub vastutustundliku ettevõtte juhtimise oluliseks osaks ning Eesti Keskkonnateenused on selle muutuse eesliinil, pakkudes mitmekülgseid ja kliendikeskseid lahendusi.

Kui otsite usaldusväärset partnerit jäätmekäitluses ja kommunaalteenustes, võtke ühendust Eesti Keskkonnateenustega. Oleme valmis pakkuma teile parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele ja keskkonnaalastele eesmärkidele. Koos suudame luua rohelisema tuleviku!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

EESTI KESKKONNATEENUSED AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri M.

Mugav ja kiire jäätmevedu, soovitan soojalt.

- Sander S.

Professionaalne ja sõbralik teenindus igal tasandil.

- Silver P.

Täpsed ja paindlikud lahendused, hindan kõrgelt!

EESTI KESKKONNATEENUSED AS tegevusaruanne 2022

AS Eesti Keskkonnateenused on erinevaid jäätmekäitlus- ja kommunaalteenuseid osutav ettevõte, mis pakub oma teenuseid Eesti suuremates keskustes/omavalitsustes. Mõnes piirkonnas osutatakse teenust läbi sidus- või tütarettevõtete. Suurimateks tegevusvaldkondadeks on olme- ja ehitusjäätmete kogumine ja transportimine, taaskasutatavate jäätmete sorteerimine, taaskasutusse võtmise ettevalmistamine ja müük. Majandusaastal eraldati tänavate puhastusega tegelev üksus eraldi ettevõttesse – EKT Teed OÜ. Ettevõttel on 31.12.2021 seisuga 4 tütarettevõtet (Radix Hoolduse OÜ (100%), EKT Teed OÜ (100%),

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas rajavad Eesti Keskkonnateenused teed ettevõtete roheliku tuleviku suunas?

Keskkonnasõbralikkus ei ole enam vaid trend, vaid hädavajalik suund, mis määrab ettevõtete tuleviku. Eesti Keskkonnateenused on võtnud eesmärgiks olla sammuke e
ssb.ee
Keskkonnasõbralikkus ei ole enam vaid trend, vaid hädavajalik suund, mis määrab ettevõtete tuleviku. Eesti Keskkonnateenused on võtnud eesmärgiks olla sammuke ees keskkonnahoidlikus jäätmekäitluses, aidates ettevõtetel mitte ainult vähendada oma ökoloogilist jalajälge, vaid ka saavutada jätkusuutlikkust ja majanduslikku kasu. Eesti Keskkonnateenused tunnevad vastutust selle eest, et ettevõtted saaksid liikuda rohelisema tuleviku suunas, kus jäätmete käitlus on tõhus ja jätkusuutlik. Olles juhtiv jäätmekäitlusettevõte Eestis, pakub Eesti Keskkonnateenused ettevõtetele mitmekülgseid lahendusi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.