Rohkema info nägemiseks:

MUSKET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1773; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MUSKET OÜ kohta arvamuslugu!"

MUSKET OÜ hetkeolukord

Juba 1773 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Musket kuulub 100% Eesti Vabariigi kodanikule.

OÜ Musket on 1992.aastal loodud äriühing, mille põhitegevusaladeks on lennundustehnika ja nende varuosade ost ja müük.

Peamisteks tarnijateks maadeks on EL liikmesriigid, USA, Ukraina, Usbekistan, Kasahstan ja ostjateks mitmed kliendid Euroopast, Austraaliast, USA-st ja Lõuna-Aafrika Vabariigist.

Eestis on klientideks eraisikud ja samuti oli leping lennukite rentimiseks Õhuseiredivisjoni ja

Lennubaasiga (kaitseministeerium).

2000.aastal alustas OÜ Musket firmale kontori-ja laoruumide ehitamist. 2001.aastal võeti kasutusele esimene osa kompleksist. Käesolevaga on seoses nõudluse suurenemisega planeeritud laiendada angaaripinda väikelennukite parkimiseks ja väikelennukite värvimiseks.

Kahjuks, 2011 finantsaasta oli nõrk, aga firma teenis kasumit.

2012 aastast algas maailma lennukivahendusturul uus langus. 2013 aastal see trend jätkus. Tellimused vähenesid. Musketi majandustegevust mõjutas see negatiivselt. Vaatamata sellele on äriühing püüdnud täita kõiki lepinguid.

Lisaks mõjutasid OÜ Musketi 2014 majandustegevust oluliselt Euroopa Liidu poolt kehtestatud Venemaa vastased sanktsioonid. Seega pandi ootele paljud pikaajaliste koostööpartneritega juba varem sõlmitud lepingud. Sanktsioonidest tingitult ka muud tellimused vähenesid. Vaatamata sellele on äriühing püüdnud täita kõiki lepinguid. Samuti oleme lisavahendeid juurde hankinud, et täita käibevahendite vajadust seoses tellijate viivitatud laekumistega.

2015 aastal tehti maha kanne kuludesse varasemate perioodide akumuleeritud kulude osas, nendest kuludest, mis olid seotud ettevõtte pikaajaliste lepingutega. Selle tulemusel oli omakapitali suurus -359 tuhat eurot. Selline negatiivne omakapitali näitaja likvideeriti aastal 2016. Selle tulemusena jäi 2016 aasta majandustulemuseks omakapital 17 tuhat eurot. Antud ettevõttest mitteolenevatel põhjustel oli pikaajaliste lepingute täitmine ajutiselt pidurdunud.

Ka 2017 ei olnud edukas kuna ei olnud võimalik realiseerida vanu lepinguid seoses sanktsioonidaga. Aasta kokkuvõte- negatiivne omakapital 98,8t EUR.

2018 esimese poolaastaga õnnestus taastada omakapitali nõue vastavalt seadusandlusele. Teine poolaasta ei teostunud planeeritu seoses kehtivate sanktsioonidega. Eelneva kasumi arvelt õnnestus taastada omakapitali nõue vastavalt seadusandlusele. Omakapitali suurenemine absoluutväärtustes oli 2018 a 104,3t EUR.

Pärast majandusaasta lõppu märtsis 2020.a. jõustusid Eesti Vabariigis ja ka teistes riikides koroonaviiruse levimisega seotud piirangud, mis tõid kaasa majanduse arengu olulise aeglustamise nii

Eestis kui ka tervikuna maailmas. Antud hetkel on võimatu ennustada, kuidas muutub ja areneb olukord tulevikus, mis tekitab ebakindlust majandusarengu perspektiivide suhtes. Ettevõtte juhtkond pidevalt monitoorib ja hindab olukorda. Praegu jätkab ettevõte oma tegevust, täites õigeaegselt kõiki oma kohustusi ja lepingulisi tingimusi. Ettevõtte juhtkond on veendunud, et suudab ettevõte hädaolukorrast üle kasutades olemasolevaid hüvitusmeetmeid, sealhulgas vajaliku pangafinantseeringu saamine KREDEXi garantii alusel, maksukohustuste intressita ajatamine, koostöö Töötukassaga. See järeldus põhineb siiski raamatupidamise aastaaruande allkirjastamise ajal kättesaadaval teabel ja edasiste sündmuste mõju ettevõtte tegevusele võib tulevikus erineda juhtkonna hinnangust.

2022 aastal õnnestus viia omakapitali nõue vastavusse äriseadustiku nõuetega.

Käesoleval hetke geopoliitilise olukorraga maailmas on ka ettevõtte majandustegevus mõningal määral häiritud aga üritame täita võetud kohustusi.

Ettevõttes töötab kolm töötajat.

MUSKET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.