Rohkema info nägemiseks:

HARMET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Harmet moodulmajade s.t ruumelementide tootmine on alguse saanud juba 1997. aastal.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko L.

ende oskus viia meie visioon lõplike tööjoonisteni ning kasutada mitmeid tarkvarasid nagu AutoCAD, HSB Cad ja AUTOCAD MEP, andis meile kindlustunde projekti edenemisel.

- Andres P

Paigaldus ja transport olid suurepäraselt lahendatud. Võimalus valida erinevate meetodite vahel, alates ehitusplatsil toimuvast ehitusest kuni ruumelementlahenduseni, andis meile vajaliku paindlikkuse.

- Kai R

Kliendikeskne lähenemine on Harmeti tugevaimaks küljeks. Nende võime viia visioon lõplike tööjoonisteni, võttes kasutusele mitmed tarkvarad, andis meile usalduse nende oskuste vastu.

HARMET OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Harmet OÜ üks Eesti juhtivaid ettevõtteid, mis keskendus peamiselt ruumelementidest hoonete projekteerimisele, tootmisele ja püstitamisele ning ehitussoojakute tootmisele. Tootmine toimus kahes tehases, mis asuvad Eestis - Kumnas ja Pärnus. Need kaks tehaset on Harmet OÜ tootmisvõimsuse südameks, pakkudes kvaliteetseid tooteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Harmet OÜ toodangust müüdi enamus Põhjamaadesse, sealhulgas 48% Rootsi, 9% Soome, 5% Norra ja 1% Taani. Võrreldes eelmise majandusaastaga, 2022. aastal turgude osakaalud oluliselt ei muutunud. Rootsi turg

Dropdown

kõik artiklid

Eksport

Meie põhituruks on Skandinaavia, kuhu läheb täna üle 90 % meie toodangust. Tänu äärmiselt nõudlikele skandinaavia klientidele on meist saanud väga tõsiselt kval
ssb.ee
Meie põhituruks on Skandinaavia, kuhu läheb täna üle 90 % meie toodangust. Tänu äärmiselt nõudlikele skandinaavia klientidele on meist saanud väga tõsiselt kvaliteedile orienteeritud ja globaalselt konkurentsivõimeline tootmisettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.