Rohkema info nägemiseks:

KARLA AUTO O.K. OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel diiselmootorite remondi- ja hooldusteenuseid, kasutades kaasaegset tehnoloogiat ja kogenud spetsialiste, et tagada klientidele sõiduki usaldusväärsus ja ohutus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui Sinu diiselmootoriga sõiduk vajab professionaalset ja usaldusväärset remondi- või hooldusteenust, siis oled jõudnud õigesse kohta. Karla Auto O.K. OÜ on Eesti juhtiv diiselmootorite remondikeskus, kus tagame kvaliteetse teenuse ja muretu sõiduelamuse.

Karla Auto O.K. OÜ on pakkunud diiselmootorite remondi- ja hooldusteenuseid alates 1991. aastast. Meie eksperdid omavad üle 20 aasta kogemust, mis tähendab, et Su sõiduk on professionaalsete kätes. Oleme spetsialiseerunud diiselmootorite remondile, hooldusele ja eriteenustele nagu pihustite vahetus, õlivahetus ning DPF filtri puhastus. Lisaks pakume tehnilist hooldust ja veermiku remonti.

Meie remondikeskuses Peetri külas on kasutusel kaasaegne seadmetepark ja 1700 ruutmeetrit ruumi, kus meie meeskond suudab lahendada kõik diiselmootoritega seotud probleemid.

Oleme uhked oma koostööpartnerluse üle suurettevõtete ja organisatsioonidega. Pakume abi kõrgsurvepumpade ning pihustite remondis ning varuosade vahendamisel. Esindame tuntud brände nagu Bosch, Delphi, Denso ja Stanadyne.

Karla Auto O.K. OÜ on rohkem kui lihtsalt remondikeskus – oleme Sinu usaldusväärne partner, kes hoolitseb Sinu sõiduki tervise eest. Meie meeskond on pühendunud pakkuma parimat teenust, olgu tegemist diiselmootori remondi, hoolduse või muu autoteenusega.

Kui soovid, et Sinu diiselmootoriga sõiduk oleks usaldusväärne ja ohutu, võta ühendust meie asjatundlike spetsialistidega. Karla Auto O.K. OÜ – Sinu diiselmootori parim sõber.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame sinu sõidukile parima lahenduse!

kontakt

KARLA AUTO O.K. OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Heiki K.

Väga meeldiv ja kliendisõbralik teenindus. Tänud!

- Mehis A.

Tänud! Auto kütuse tarbimine langes 8 Liitrilt 3,9 Liitrile, kui kiirus on 90km/h. Soovitan kõigile kellel auto kütusepihustitega probleeme!

- Andri O.

Väga asine ja asjatundlik teenindus ning lisaks väga hubane ja sõbralik suhtumine. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KARLA AUTO O.K. OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022: OÜ Karla Auto O. K. Ülevaade ja Tulevikuplaanid OÜ Karla Auto O. K., mis on olnud autotööstuse lahutamatu osa alates selle asutamisest aastal 1991, on pühendunud pakkuma kvaliteetseid diiselmootorite diagnostika, hoolduse, remondi ja varuosade müügi teenuseid. Selle aasta tegevusaruanne keskendub peamiselt ettevõtte tegevusele, mis hõlmab ka CR kütusepumpade ja pihustite remonti. Lisaks on OÜ Karla Auto O. K. võtnud endale kohustuse aidata kaasa keskkonna säilitamisele, pakkudes DPF puhastamise teenust. See teenus on mõeldud selleks, et vähendada autode poolt

Dropdown

kõik artiklid

Karla Auto - professionaalne diiselmootorite remond üle Eesti

Karla Auto on Eesti turul tunnustatud remondikeskus diiselmootoriga sõidukitele ja rasketehnikale. Oleme spetsialiseerunud diiselmootorite kütusepumpade ja -pih
ssb.ee
Karla Auto on Eesti turul tunnustatud remondikeskus diiselmootoriga sõidukitele ja rasketehnikale. Oleme spetsialiseerunud diiselmootorite kütusepumpade ja -pihustite hooldusele ja remondile, omades selleks kaasaegseid seadmeid ja pikaajalisi kogemusi. Lisaks pakume ka teiste masinate remondi ja hooldustöid, nagu hammasrihmade-ja õlivahetus ning veermiku remont. Meie kogenud meeskond on diiselmootorite remondiga tegelenud üle 20 aasta ning tagab kvaliteetse töö ning optimaalse sõiduki töökindluse ja pikaealisuse. Oleme koostööpartneriteks paljudele suurettevõtetele ja organisatsioonidele ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.