Rohkema info nägemiseks:

NOOR TEHNIK OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4212; jälgijaid - 37. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOOR TEHNIK OÜ kohta arvamuslugu!"

NOOR TEHNIK OÜ hetkeolukord

Juba 4212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 234 korda.

Tegevusaruanne 2022

Noor Tehnik OÜ põhitegevusalaks on jae - ja hulgikaubandus.

2022.a. 24 veebruaril alanud Ukraina sõja mõjud ning sanktsioonid ja piirangud, mis on kehtestatud Venemaale ja Valgevenele, pole ettevõtte tegevusele märkimisväärset mõju avaldanud. Seoses ebastabiilse majandusolukorraga Eestis ning kogu maailmas ja selle lõplikku tagajärge ette nägemata on juhtkonnal keeruline täpselt hinnata võimalikku kvantitatiivset mõju majandusüksuse järgmise perioodi finantsnäitajatele.

Esialgne ja hetkel saada olevate andmetepõhjal leiab juhtkond, et olukorral ei ole osaühingule majandustegevuse jätkusuutlikkusele märkimisväärset mõju.

Müügitulu 2022 aastal kokku oli 1 426 075 eurot. Majandusaastal soetati materiaalset põhivara 30 150 euro eest ja immateriaalset põhivara 14 482 euro eest.

Ettevõttes oli keskmiselt tööl 9 inimest, kelle palgafond moodustas kokku 97 698 eurot, millele lisandusid sotsiaalmaks ja töötuskindlustus kokku 28 809 eurot. Juhatuse liikmed juhatuse tasusid ei saanud.

OÜ Noor Tehnik juhatus koosneb 1 liikmest:

Arvo Sulg – juhatuse liige

NOOR TEHNIK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.