Rohkema info nägemiseks:

DORMIKOR OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut elektroonikaseadmeid ja komponente nii harrastajatele kui ka professionaalidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga loomingu südames on innovatsiooni säde, soov luua ühendusi ja püüdlus luua midagi tõeliselt märkimisväärset. See on DORMIKOR OÜ olemus, kus me ei müü lihtsalt elektroonikaseadmeid ja komponente; me võimaldame loojatel ja uuendajatel oma visioone ellu viia.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume laia valikut elektroonikaseadmeid ja komponente nii harrastajatele kui ka professionaalidele. Garaažis kirgprojekti kallal nokitsejast kuni tipptehnoloogiat arendava kogenud professionaalini pakume vajalikke tööriistu ja ressursse, et Ühenduda. Luua. Innoveerida!

Meie riiulitel on kõike, mida võiks ette kujutada ja veelgi enam – alates põhilistest kaablitest ja ühendustest kuni arenenud robootika ja prototüüpimise tööriistadeni. Kas seadistate kodust meelelahutussüsteemi meie kvaliteetsete heli- ja videokaablitega, kujundate automaatset kodu meie tipptasemel andurite ja häireseadmetega või sukeldute IoT maailma meie arendusplaatidega, meil on komponendid, mida vajate edu saavutamiseks.

Neile, kes nõuavad usaldusväärsust ja jõudlust, tagavad meie valikus olevad toiteallikad, akud ja valgustuslahendused, et teie projektid säraksid eredalt ja toimiksid veatult. Ja autoentusiastidele pakub meie valik auto vidinaid ja tarvikuid teie sõidukogemuse uuele tasemele viimist.

Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on kõigutamatu. Selliste hüvedega nagu kogusallahindlused ja püsikliendipreemiad, tagame, et mida rohkem meilt ostad, seda rohkem säästad. Lisaks tagab üle 50€ tellimustele tasuta saatmine, et teie ostukogemus oleks sama mugav kui kuluefektiivne.

Liitu meiega avastuste ja innovatsiooni teekonnal. Sukeldu meie lõputute võimaluste maailma ja lase DORMIKOR OÜ olla sillaks sinu ideede ja reaalsuse vahel. Ühendu. Loo. Innoveeri! koos meiega juba täna ja vaata, kuhu su kujutlusvõime sind viib.

Kontakt

DORMIKOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Dormikor pakub suurepärast valikut ja kiiret klienditeenindust.

- Karl P.

Suurepärane valik elektroonikat, mis aitab minu projektidel ellu minna.

- Kristiina M.

Olen väga rahul Oomipoe toodete kvaliteedi ja hindadega.

Millised on olulised tööriistad iga elektroonikahuvilise jaoks?

Elektroonikaga kui hobiga alustamine võib olla sama põnev kui keeruline. Õigete tööriistadega saavad huvilised oma innovaatilised ideed muuta käegakatsutavateks projektideks. Siin on viis olulist tööriista, mis peaksid olema iga elektroonikahuvilise arsenalis, et tagada edu nende ettevõtmistes. Jootekolb Jootekolvid on erineva kujuga ja suurusega, igaüks neist on mõeldud spetsiifilisteks ülesanneteks. Lihtsatest pliiatsitüüpi kolvidest kuni temperatuurikontrolliga jootmispunktideni on erinevuste teadmine täpse töö jaoks hädavajalik. Jootekolvi valimisel tuleks arvestada võimsust,

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid turvalisus- ja privaatsusmeetmeid rakendate koduautomaatika lahenduste puhul?

Kodude automaatika viitab tehnoloogia kasutamisele koduste süsteemide ja seadmete juhtimiseks ja automatiseerimiseks. See võimaldab koduomanikel juhtida oma kod
ssb.ee
Kodude automaatika viitab tehnoloogia kasutamisele koduste süsteemide ja seadmete juhtimiseks ja automatiseerimiseks. See võimaldab koduomanikel juhtida oma kodukeskkonna aspekte kaugelt või läbi keskse üksuse. Interneti asjade võrk (IoT) on füüsiliste objektide võrgustik, mis on varustatud sensorite, tarkvara ja muude tehnoloogiatega eesmärgiga ühenduda ja vahetada andmeid teiste seadmete ja süsteemidega interneti kaudu. IoT on kaasaegse kodude automaatika selgroog, pakkudes taristut seadmete suhtluseks ja koostööks. Kodude automaatika praegune seis Alates nutitermostaatidest kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.