Rohkema info nägemiseks:

MARS EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5393; jälgijaid - 200. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MARS EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

MARS EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 5393 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 200 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Mars Eesti OÜ on Mars Overseas Holdings, Inc. USA täisomanduses olev tütarettevõte.

Aruandeperioodil teeniti kasumit summas 2 883 092 eurot (2021: 2 537 035). Ettevõtte juhatus teeb ettepaneku kanda osa aruandeperioodi kasumist eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvele ning jaotada dividende.

Mars Eesti OÜ äritegevus on tsükliline. Mars Eesti OÜ jaoks oli 2022. aasta tugev šokolaadi ja nätsu&maiustuste segmendis, samas kui toidu ja lemmiklooma tootekategooria müük veidi vähenes võrreldes 2021. aastaga. Mars Eesti

OÜ peamine eesmärk on suurendada käivet vähemalt 9% võrreldes 2022. aastaga, keskendudes põhiliste strateegiliste eesmärkide elluviimisele.

Tegevusvaldkonnast tulenevalt on ettevõte äritegevus seotud mitmete finantsriskidega, sealhulgas krediidirisk, likviidsusrisk ja valuutakursside muutumise risk. Ettevõtte juhtkond püüab minimeerida finantsriskide võimalikku negatiivset mõju ettevõtte finantstulemustele.

Finantsvarad, mis võivad potentsiaalselt viia krediidiriski teatud kontsentreerumiseni ettevõttes, on peamiselt raha ja klientide võlad. Aruandeperioodi lõpu seisuga ei olnud ettevõttel olulisi krediidiriske, kuna ettevõtte suurimal kliendil on kohesed maksetingimused. Ettevõtte juhtkond usub, et krediidiriski edasine kontsentreerumine ei mõjuta ettevõtte tegevust. Nõuded ostjate vastu on kajastatud kaetavas väärtuses. Ettevõtte finantsvaratehingud toimuvad vaid kohalike usaldusväärse krediidiajalooga finantsasutuste ja seotud osapoolte vahel.

Ettevõte järgib mõistlikku likviidsusriski juhtimist, säilitades piisavad krediidiressursid, mis võimaldavad arveldada kohustusi tähtaegselt. Seisuga 31. detsember 2022 ületas ettevõtte käibevara lühiajalisi kohustusi. Juhtkond usub, et ettevõttel on piisavalt rahalisi vahendeid, et mitte seada ohtu ettevõtte likviidsust.

Ettevõte on avatud valuutakursiriskile. Kuna suurem osa Mars Eesti OÜ äritegevusest toimub eurodes, siis juhtkonna hinnangul puudub oluline valuutakursside muutuste mõju, mis võiks oluliselt mõjutada edasist tegevust. Intressimäära risk on risk saada kahju turu intressimäärade ebasoodsatest kõikumistest. Hetkel sõlmitud lepingute alusel on juhtkond hinnanud intressiriski ebaoluliseks.

Ettevõtte majandustegevus on seotud turutrendidega teatud tootekategooriates, kus on esindatud ka Marsi tooted. 2023.

aasta esimestel kuudel täheldati kõigis tootekategooriates turukasvu, kusjuures kõrgeim kasv on olnud nätsu tootekategoorias.

Mars Eesti OÜ on teinud edusamme oma äritegevuse ümberkujundamisel, pingutades selle nimel, et parandada inimeste elusid kogu maailmas ja ühiskondades, kus Mars on tegev, ja ka selle nimel, et luua parem elu lemmikloomadele. Eesmärk on luua maailm, mida me soovime näha enda ümber homme, kus kõik on õnnelikud, meie planeet on terve ja iga inimene loeb.

Sõda Ukrainas ei ole Eesti äritegevuses olulisi häireid põhjustanud. Juhtkond on analüüsinud ja hinnanud nende sündmuste mõju ettevõtte äritegevusele. Majandusaasta aruande kinnitamise seisuga ei ole juhtkond tuvastanud asjaolusid, mis oluliselt ja negatiivselt mõjutaksid Mars Eesti OÜ müüki, likviidsus-, krediidi-, valuuta- ja tururiski.

MARS EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.