Rohkema info nägemiseks:

VEHO AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Veho on Soome autondusettevõte, mis tegutseb lisaks koduturule ka Rootsis ning kõikides Baltimaades. Lisaks kõrgklassilistele autodele, tahame me pakkuda ka uudseid lahendusi ja professionaalset teenindust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutage ette autoteed, kus jätkusuutlikkus, tipptehnoloogia ja usaldusväärne teenindus moodustavad harmoonilise sümfoonia. Selline koht eksisteerib Eestis ja selle nimi on Veho. Oleme uhked, et oleme teiega, olles mitte lihtsalt autondusettevõte, vaid lahenduste partner. Veho on kaubamärkide Mercedes-Benz ja Fuso autoriseeritud müügi- ja teenindusorganisatsioon, ning Citroëni sõidukite edasimüüja Ida regioonis Rakvere esinduses. Meie võrk haarab endas Eesti suurimaid linnu, pakkudes tipptasemel teenuseid ja mobiilsuslahendusi.

Veho on Soome autonduse lipulaev, laiendades oma haaret Rootsi ja kõikidesse Balti riikidesse. Alates 1939. aastast oleme olnud Mercedes-Benz kaubamärgi usaldusväärne esindaja. Ajalugu on meie selgroog, toetades meie pidevat pühendumust tipptasemel teenustele. Meie autoriseeritud margiesindused, mis asuvad pea igas suuremas Eesti linnas, on varustatud viimase sõna tehnoloogiaga. Veho spetsialistid on sertifitseeritud ekspertideks, kes pühenduvad pidevale täiendõppele, tagades teie sõiduki pikaajalise töökindluse ja turvalisuse.

Kaasaegne autotööstus ei ole pelgalt masinad ja teed, vaid ka vastutustundlikkus keskkonna suhtes ja tehnoloogia jõuline rakendamine. Veho seisab keskkonnasäästliku liikuvuse eest, pakkudes innovaatilisi lahendusi, mis muudavad meie maailma puhtamaks ja paremaks paigaks. Meie jätkusuutlikkuse programm, mis hõlmab Fair Play kanalit, on meie pühendumus järgida seadusi ja ettevõtte väärtusi igapäevastes otsustes. Kui märkate jätkusuutlikkuse põhimõtete rikkumist, julgustame teid meile teatama. Teie konfidentsiaalsus on meie jaoks prioriteet.

Veho ei ole ainult teeninduskeskus, vaid ka teie mobiilsuse partner. Meie autorendi teenus pakub mitmesuguseid lahendusi, alates lühirendist kuni täisteenusrendini ja rendini koos juhiga. Olenemata sellest, kas vajate sõiduautot, maasturit, väikebussi, kaubikut või isegi suurt reisibussi, on Veho teie käsutuses. Teeme edasiliikumise lihtsaks ja mugavaks, tagades, et iga teie sõit oleks nauditav kogemus.

Veho on teie usaldusväärne partner, kes jagab teie kirge liikumise vastu. Tulge ja avastage maailma koos meiega!

Veho koduleht

VEHO AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli A.

Teenindusega olen alati väga rahul - professionaalne ja meeldiv.

- Ketlin T.

Nende teenused autoomanikele on kõrgklassilised!

- Martin L.

Ostsin hiljuti mercedese ja kogu protsess oli meeldiv ja lihtne, aitäh!

VEHO AS tegevusaruanne 2022

Veho, mida ametlikult tuntakse kui AS-i Veho, on Soome automüügikontserni Veho Oy Ab tütarettevõte. Selle emaettevõtteks on Veho Baltics OÜ. Veho on tuntud oma pika ajaloo poolest, mis ulatub tagasi aastasse 1997, mil selle eelkäija, AS Silberauto Eesti, asutati. Veho Baltics OÜ omandas AS Silberauto Eesti 2019. aasta detsembris, mis märgib olulist verstaposti ettevõtte ajaloos. Veho Baltics OÜ tegutseb maaletooja organisatsioonina, samas kui AS Veho on jaemüügiettevõte, mis tegutseb Eestis. 2022. aastal toimus oluline muutus, kui Veho tütarettevõtte AS Silwi Autoehituse 100% osad müüdi.

Dropdown

kõik artiklid

Eesti sõlmis mahuka lepingu militaarsõidukite soetamiseks Eesti ja Läti jõustruktuuridele

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus (RKIK) on sõlminud mahuka lepingu Scania, Veho ja Volvo ettevõtetega militaarsõidukite soetamiseks Eesti ja Läti jõustruktuur
ssb.ee
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus (RKIK) on sõlminud mahuka lepingu Scania, Veho ja Volvo ettevõtetega militaarsõidukite soetamiseks Eesti ja Läti jõustruktuuridele. Raamlepingu kogumaksumus on umbes 693 miljonit eurot. Hanke võitsid kolm ettevõtet - Veho AS tarnib kuni viie tonni kaaluvaid sõidukeid, Volvo Eesti AS ja Scania Eesti AS aga üle viie tonni kaaluvaid sõidukeid. Soetatavad sõidukid jagunevad kahte kategooriasse: logistilised ja taktikalised sõidukid. Esimesed sõidukid jõuavad kasutusse järgmisel aastal ning hanke esimeses etapis on plaanis soetada ligi 400 sõidukit. Lepingu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.