Rohkema info nägemiseks:

IS MUSIC TRADING OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2412; jälgijaid - 70. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IS MUSIC TRADING kohta arvamuslugu!"

IS MUSIC TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 2412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 70 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 386 korda.

Tegevusaruanne 2022

Õnneks paranes – aastal 2022 - maailma majandus tublisti corona epideemia poolt põhjustatud tagasilöökidest ja tarnijate suutlikus meie äris, saata kaupa kokku lepitud ajal, on enam-vähem taastunud. Samas tuleb märkida, et seoses Eestis toimuvate geo-poliitilis-majanduslikele uuendustele/muudatustele on tugevasti kahanenud meie koolide ja õppeasutuste finantseerimine uute instrumentide ostmisel. “Tavaostjat” on teataval määral hirmutanud meje uue valitsuse lubatud maksutõusud ja ilmselt ka sõda Ukrainas.

Eelneva loetelu tulemusena langes meie kauba käive aastal 2022 kuskil 10% võrra. Näitena kõige õnnestunumast aasta üksiktehingust võib tuua kontsertklaverite müügi uude MUBA´sse suurusjärgus 550 000,- eurot.

Eelmisel aastal tehtud muudatused pillitootjate-äripartnerite seas õigustasid meie lootusi/eeldusi.

Eriti edukaks on osutunud firma Klotz kaablid, Firma Peavay võimendid ja firma PRS kitarrid.

Aastal 2023 püüama säilitada aasta 2022 käibetaseme.

IS MUSIC TRADING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.