Rohkema info nägemiseks:

RST VALGA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2572; jälgijaid - 43. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RST VALGA OÜ kohta arvamuslugu!"

RST VALGA OÜ hetkeolukord

Juba 2572 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 43 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ RST Valga on 1992. aastal asutatud ettevõte, kelle põhitegevusaladeks on soojus-, santehnilised, veevärgi- ja kanalisatsioonitööd.

Ehitatakse küttesüsteeme, kerg- ja tahkel kütusel töötavaid katlamaju, paigaldatakse maakütet.

Ettevõte on investeerinud trasside ehituse kaevetöödeks vajalikesse seadmetesse ja masinatesse (kopp-laadurid, ekskavaatorid).

2022. aastal teostati töid Eestis ja Lätis.

Mahukamateks töödeks aruandeaastal olid: *Imavere puidufraktsioneerimise katsetehase vee- ja kanalisatsiooni sisetrasside ning küttesüsteemide ehitus *Valga Riigimaja vee-, kanalisatsiooni- ja kütte välistrasside ehitus *Võrus Magaziini logistikakeskuse kütte-, vee-, kanalisatsiooni- ja veetrasside ehitus *Võrus Estelaxe OÜ tootmishoone II etapi küttesüsteemi ehitus *Valga Staadionihoone 2010. aastast on ettevõttel tähtajatu kasutusvalduse lepinguga hallata kahekorruseline hoone Valga linnas. Teostatakse viimistlustöid ja renditakse välja äriruume.

2022.aasta põhitegevuse käive oli 1 154 837€ (käibe kasv võrreldes 2021.aastaga on 19,2%)

Lähitulevikus suuremaid investeeringuid planeeritud ei ole.

Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võivad mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline.

RST VALGA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.