Rohkema info nägemiseks:

GRÜNE FEE EESTI AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5618; jälgijaid - 97. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GRÜNE FEE EESTI kohta arvamuslugu!"

GRÜNE FEE EESTI AS hetkeolukord

Juba 5618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 97 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Grüne Fee Eesti on 1993. aastal asutatud Eesti - Soome ühisettevõte. Aktsiaseltsi põhitegevusala on köögiviljakasvatus katmikalal. Kasvatatavatest kultuuridest on oluliseimad kurk, salat frillice ning lehtsalat.

Ettevõtte käive ulatus 2022.aastal 11,2 miljoni euroni. Valmistoodangut eksporditi aruandeperioodil 1,8 miljoni euro eest. Ekspordi osatähtus kogu müügikäibest oli 16,6 %.

Aruandeaasta investeeringutest olulisim oli kurgikasvuhoonete valgustite osaline vahetus ning soojusenergia jaotusvõrgu parendus-ja täiendustööd. Kokku tehti aruandeaastal investeeringuid summas 564 tuhat eur.

Aasta keskmine töötajate arv oli 112. Töötasudeks koos sotsiaalmaksuga kulus 2,96 miljonit eurot. Aktsiaseltsi juhatuse liikmele arvestatud tasu oli 289 tuhat eur. Nõukogu liikmete tööd ei tasustatud.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ja ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskonna-ja sotsiaalseid mõjusid.

Eeloleval aruandeperioodil jätkame tarbijate toitumisharjumuste tervislikumaks muutmise missiooni, olles taas valmis suurendama tootevalikut ja kasvupinda.

Ettevõtte tootmine toimub aastaringselt, seetõttu ei esine majandustegevuse hooajalisust ega tsüklilisust. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskonna-ja sotsiaalseid mõjusid.

Etttevõtte peamised finantsuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu (tuh.eur) 11 279 10 797

Ärirentaablus(%)=ärikasum/müügitulu *100 14,47% 19,95%

Võlakordaja=kohustused/omakapital 0,18 0,15

Lühiajalise maksevõime kordaja=käibevara/lühiajalised kohustused 3,03 3,65

GRÜNE FEE EESTI AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.