Rohkema info nägemiseks:

RAJALO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 431; jälgijaid - 55. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta RAJALO OÜ kohta arvamuslugu!"

RAJALO OÜ hetkeolukord

Juba 431 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

OÜ Rajalo põhitegevusaladeks 2022.majandusaastal oli raamatupidamisteenuse osutamine (EMTAK 69202). 2023.a.- ks planeeritakse võimalusel laiendada raamatupidamisteenust soovivate ettevõtete hulka, kuna raamatupidamisteenuse osutamine on ettevõttele prioriteettegevusalaks.

Müügitulu 2022.aastal oli 639 eurot. Ärikulud olid 173 eurot. Majandusaasta lõpuks kujunes kasum 466 eurot.

OÜ Rajalo on Lääne-Viru Maksuameti poolt registreeritud käibemaksukohuslasena alates 01.juulist 1999.a. 2022.a. uurimis- ja arenguväljaminekuid ei teostatud ega planeerita ka järgnevaks aastaks. Samuti ei ole majandusaasta jooksul saadud sihtfinantseerimise summasid.

2022.aastal ei olnud osaühingul ühtegi põhikohaga töötaja. Osaühingu tegevust juhivad juhatuse liikmed. Üks juhatuse liige täidab ka tegevjuhi kohuseid. Vastavalt OÜ Rajalo osanike üldkoosoleku otsusele juhatuse tööd ei tasustata. Juhatuse tagasikutsumisel või liikmete ametist lahkumisel eritasusid ja soodustusi kehtestatud ei ole. Seotud isikud ei ole saanud soodustingimustel kaupu ega teenust.

Juhatus deklareerib, et raamatupidamise aastaaruanne on koostatud vastavuses hea raamatupidamise tavaga, arvestuse korraldamisel on lähtutud EV raamatupidamise seadusest ja kehtivatest õigusaktidest (RTJ) ning majandustulemust on õigesti ja õiglaselt kajastatud.

Raamatupidamiskohuslane on jätkuvalt tegutsev.

RAJALO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.